Lediga jobb

Sales Executive

VÅR PASSION ÄR ATT SKAPA MER DATADRIVNA BUDGET- OCH PROGNOSPROCESSER – VAD ÄR DIN PASSION?

Planacy är ett ungt, snabbväxande och mycket ambitiöst SaaS-företag som befinner sig i en spännande expansionsfas. Vi har utvecklat en kraftfull plattform som förenklar och effektiviserar datadrivet arbete med finansiell planering. Vi har tagit positionen som marknadens ledande best-of-breed-plattform för budgetering, prognoser och planering. Vi har över 130 kunder som Trustly, Fyndiq, Foodora, Fjällräven och Vitamin Well. Vår vision är att hjälpa företag bli mer framgångsrika genom ett mer proaktivt finansiellt planeringsarbete. Detta gör vi genom att göra arbetet med budget, prognos och planering enklare, mer datadrivet och värdeskapande.

Sverige är vår hemmaplan, Skandinavien vår marknad – men en ledande position i Europa är vårt mål. Nu söker vi dig som tillsammans med ett passionerat, kompetent och engagerat team vill vara med på resan för att förverkliga vår vision: att bidra till bättre planerade, mer datadrivna och mer framgångsrika företag. Denna nyckelroll är viktig för vår framtid då du skapar nya affärsmöjligheter och -relationer med befintliga och nya kunder. Tillsammans skapar vi kundvärde!

VI ERBJUDER

Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö och goda anställningsvillkor. På Planacy spelar alla anställda en nyckelroll och har en betydande inverkan på produkten och företagets utveckling. Vi har en passion för det vi gör. Vi har roligt tillsammans och firar vår framgång med mousserande vin, fredagsburgare och ett välsorterat ölkylskåp – samt med en veckolång årlig Take Off till en trevlig destination (oftast i södra Europa).

Vi är övertygade om att om laget som gör vår framgång möjlig kontinuerligt utvecklas och är glada och friska, kommer framgången att bli desto större. Vi erbjuder därför ett högt förtroende och värdesätter engagemang och ett högt ansvarstagande.

Vi erbjuder även:

 • Flexibel arbetsmiljö 🕐
 • Både fast och rörlig lön 💰
 • 6 veckors semester 🏄🏻‍♀️
 • En mycket bra pensionsplan 👵🏼
 • Heltäckande sjukförsäkring 💙
 • Årligen en veckas team Take Off 🏖 🕺

Rollen är baserad på vårt kontor i centrala Stockholm men vi erbjuder stor frihet under ansvar – vi älskar atmosfären på vårt kontor men distansarbete på deltid är möjligt.

OM ROLLEN

På Planacy kommer du ha en central roll i vår fortsatta utveckling och expansion. Genom prospektering, bearbetning, möten och kvalificering får du ett stort ansvar för att leda och vinna nya kunder både i, men successivt framför allt utanför, Sverige. Som Sales Executive på Planacy kommer du att arbeta med en ledande SaaS-produkt som levererar påtagligt värde till kunderna. Du kommer att arbeta nära vårt marknadsföringsteam samt våra affärsutvecklare och planeringsspecialister för att tillsammans demonstrera värdet av vår plattform.

Detta kan bli början på en kul utvecklingsresa för dig som har det som krävs för att lyckas i rollen. Du rapporterar till VD.

OM DIG

Vi söker dig – en strukturerad, motiverad och målmedveten lagspelare som älskar utmaningar. Du är trygg i dig själv och tycker om att prata och träffa kunder med stakeholders som CFO:s, Head of Business Control och liknande beslutsfattare. Du gillar att ha flera olika kontaktytor såsom våra partners där du stöttar och underlättar deras arbete för att vi tillsammans ska stänga affärer och vinna fler kunder för Planacy, tack vare dig.

Du är ambitiös med ett entreprenöriellt mindset och kommer ha ett stort inflytande på hur din arbetsdag utformas men även hur säljprocessen är strukturerad och optimeras framöver. I dag jobbar du förmodligen som säljare, Account Manager eller SDR (Sales Development Representative) – och kanske har du gjort det i minst ett par år. Du letar nu efter en roligare och mer meningsfull utmaning där du blir mer delaktig i att forma vår fortsatta tillväxtresa som en viktig del av teamet. Hos oss kommer du att trivas om du är opretentiös, gillar utmaningar och tar fullt ansvar för att uppnå överenskomna mål.

DINA ERFARENHETER OCH KOMPETENSER

Vår nya säljare är:

 • En motiverad, passionerad och målinriktad lagspelare
 • En pålitlig och opretentiös person som inte är rädd för utmaningar
 • Entreprenöriell och ambitiös, men med känsla för struktur, och noggrann
 • En nätverkare med god social kompetens
 • Duktig på både svenska och engelska i tal och skrift
 • Intresserad av och villig att ta till sig ny teknik

Meriterande färdigheter:

 • Säljarerfarenhet av B2B-mjukvara eller SaaS-lösningar
 • Erfarenhet av att driva försäljningsprocesser på engelska
 • Erfarenhet av försäljning till CFOs, Business Controllers och ekonomifunktionen
 • Erfarenhet av Hubspot
 • En kandidat- eller magisterexamen inom ett relevant område
 • Kunna föra dialog på “finansiellt språk” och ha förståelse för de processer vi hjälper våra kunder (budgetering, prognoser och planering)

Vill du bli en del av Team Planacy, vår tillväxtresa och utvecklas tillsammans med oss – skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsiden gått ut.

MER OM PLANACY

Titta in på vår hemsida planacy.com och se gärna denna film som illustrerar kundvärdet:

Läs om mina kollegor