Lediga jobb

National Account Manager

Vill du vara med på en spännande resa och bli en del av vårt härliga gäng? EQonomy befinner på en otroligt spännande utvecklingsresa, vår ambition är att bli den mest erkända och rekommenderade partnern inom rekrytering och konsultlösningar för chefer och specialister inom ekonomi.

Om tjänsten

Som National Account Manager på EQonomy kommer du att bli en viktig kugge i bolagets expansion i vår utpekade tillväxtresa. Du kommer med tempo och precision att bygga relationer med ekonomichefer, HR chefer, VD:s och andra nyckelpersoner över hela landet. Vi ser gärna att du utgår ifrån Stockholm men Göteborg och Malmö är också intressant. Du kommer att jobba med våra nuvarande och våra blivande kunder. Du kommer att erbjuda våra tjänster inom rekrytering, konsultuthyrning och hyrköp av de flesta ekonomifunktioner upp till CFO nivå. Du kommer att jobba både med nykundsbearbetning och relationsbyggande över tid då den absoluta ambitionen är att få kunderna att se EQonomy som sin självklara partner när de skall ta in tillfällig eller permanent ekonomipersonal. Då EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals kommer du att kunna dra nytta av alla de relationer som redan finns uppbyggda där.

Om oss

Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område, vi är idag över 60 kollegor och 250 uthyrda konsulter. För oss handlar rekrytering om rätt person, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Kvalitet är vårt ledord och vi sätter alltid kund- och kandidatupplevelse först. Med vår expertis skräddarsyr vi lösningar utifrån våra kunders behov. Vi coachar kunden för bästa effekt vid varje enskild rekrytering och projektleder konsultativt för en kund- och kandidatupplevelse i världsklass. Vi ingår i koncernen Wise Group som är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Här arbetar Ca 1000 personer fördelat på olika specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR tjänster. Här kommer du vara del av en härlig, öppen och välkomnande gemenskap och en kultur som är leder till inspiration och utveckling.

Vem är du?

Du kanske jobbar med liknande tjänst idag men vill komma in i Wise Groups kultur och möjligheter och till EQonomy för att jobba mer specialiserat. Det kan också vara så att du är ny till branschen men ser detta som ett naturligt nästa steg i din säljkarriär. Hur som helst söker vi dig som har förmågan att inge förtroende bland ekonomi och HR funktioner genom att driva givande relationer till lönsamma affärer. Vi söker dig som kan äga ett rum och samtidigt är rapp, effektiv och driven. Då du huvudsakligen kommer att arbeta mot ekonomifunktioner ser vi att du kan eller snabbt lär dig relevant terminologi. Det kommer också vara av stor vikt att du kan balansera dessa egenskaper och uppgifter med ett högt tempo, många kontakter och ett aktivt byggande av Pipeline. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald och ett vidare synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Några ord från din blivande chef

Mitt namn är Malin Lindeen och jag är affärsområdeschef på EQonomy. Vi är det största affärsområdet inom Wise Professionals och vi jobbar med ett varumärke som står för kvalitet och långsiktiga relationer med våra kunder, kandidater och konsulter. Vi är på en galet spännande resa på en marknad som håller ett mycket högt tempo och vi behöver bli fler. Min filosofi bygger på att varje individ hos oss kommer vara avgörande för den rörelsen vi vill skapa. För att nå vår ambition behöver vi nu dig. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare där du förväntas bidra med både din kompetens och få vara med och forma hur vår framtid ser ut!

Fortsatt intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på vårt systerbolag SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer Kristian  ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se

Läs om mina kollegor