Lediga jobb

Sales Executive

Vi på Wise Consulting finns för att hjälpa våra kunder följa med i den enorma utvecklingen som har skett inom HR de senaste åren. Bland annat jobbar vi med konsultlösningar inom HR, ledarutveckling, teamutveckling och förändringsledning. Genom att proaktivt se behov, anpassa och involvera team och individer skapar vi starka synergier, ökat mervärde och djupa avtryck, både nu och in i framtiden. Detta kallar vi High Impact HR! Vi nöjer oss inte förens vi har skapat den utveckling som våra kunder behöver. Nu söker vi en Sales Executive som kan hitta kunder, förmedla vårt värde och hjälpa oss på vår framgångsresa.

Din roll

Som Sales Executive kommer du ansvara för hela säljprocessen från prospektering till avtalsskrivning och merförsäljning. Därför tror vi att du besitter allt från hunger för att få in nya kunder till höjd att föra strategiska diskussioner och förmedla och skapa mervärde till våra kunder som är t.ex. HR chefer/direktörer, VDs, inköpschefer. Du kommer att hålla i hela processen från att hitta den potentiella kunden till att föra hela dialogen med kunden och samtidigt projektleda internt vare sig det är med matchningsteamet för att hitta en konsult eller med andra kollegor för att hitta bästa lösningen för förändringsresan eller liknande. Du kommer att få jobba med starka varumärken och få föra spännande dialoger och hela tiden vara ansiktet utåt mot kunden. Vi jobbar i system som Upsales och Hubspot och tror att du älskar det digitala arbetssättet.

Din profil

Vi tror att du som söker är proaktiv, känner ett starkt engagemang och en vilja att lyckas. Du är van att uppnå mål och du har koll på siffror och budget. Branscherfarenhet ser vi som en bonus, men dina personliga egenskaper och din strategiska höjd är det viktigaste för att trivas och bli framgångsrik i rollen. Vi tror att du på ett naturligt sätt förmedlar värdet av våra tjänster och relationsskapandet med kunder och kollegor är en av sakerna som motiverar dig.

Vi erbjuder kvalitativa tjänster och du behöver vara experten på att förmedla värde och kunna göra behovsanalyser då våra kunder är olika, med olika behov. Våra affärer kan vara komplexa och det kräver därför att du trivs i dialogen med kund och törs utmana när det behövs. Vidare ser vi att du är nyfiken och lyhörd.

Vi har en spännande resa framför oss med höga mål. För att du ska trivas med oss – och vi med dig är det en förutsättning att du vill vara en del av en tillväxtorganisation, att du vet att det krävs hårt jobb, struktur och ihärdighet för att lyckas, att du brinner för att skapa kundnytta, är trygg, positiv, prestigelös och engagerad.

Om oss

Vi är ett varmt, passionerat och professionellt dream-team på ca 100 medarbetare som gillar att vara i framkant. Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. Genom att ständigt utmana och rusta oss med new ways of working, innovation, mod och rätt kunskaper får vi utveckling att hända – oavsett uppdrag. Vi är den självklara utvecklingspartnern för kunder som vill frigöra den inneboende potentialen i bolaget, teamen och medarbetarna. Genom affärsdriva konsulter inom HR, organisationsutveckling och ledarskap, skapar vi hållbar framgång för våra kunder.

Wise Group

Wise Consulting ingår i Wise Group. Att bli en ”Wise’are” innebär att jobba med modiga, proffsiga och nyfikna kollegor. Vårt varumärke, vår marknadsposition och de kompetenta och härliga kollegorna är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Wise Group är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Dessutom går det bra att jobba från annan ort men då skall man vara beredd att ta sig till kontoret i Stockholm med jämna mellanrum. Varmt välkommen med dina frågor eller din ansökan! Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Om du har frågor går det bra att kontakta Kristian på kristian.ekelund@salesonly.se eller på 072-308 16 45. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor