Lediga jobb

Area Sales Manager

Henco har alltid en lösning! Som pionjär inom rör och pressfästen erbjuder vi professionella installatörer av sanitets-, golvvärme- och gasinstallationer de allra bästa materialen för bästa möjliga resultat. Bolaget erbjuder ett brett sortiment av exempelvis flerskiktsrör, kopplingar, golvvärme och verktyg: allt för att möjliggöra en perfekt installation, i enlighet med gällande bestämmelser och försedd med nödvändiga certifikat.

VI ERBJUDER

En säljande roll i ett tillväxtbolag med en väldigt spännande framtid till mötes! I denna roll får du verkligen göra skillnad med hjälp av marknadens bästa produkter och kompetenta kollegor

Henco tror på alla anställdas lika värde. Bolaget uppmuntrar entreprenörsdriv, öppen kommunikation och litar på att alla göra sitt bästa. Henco är ett ambitiöst bolag och vill att detta genomsyrar hela organisationen.

ROLLEN

Du kommer att lägga den största delen av din tid åt proaktiv försäljning och aktivt tekniskt fältstöd av befintliga installatörer och återförsäljare. Du kommer dessutom, i samarbete med bolagets lokala återförsäljare, att bearbeta nya installatörer inom sanitet, värme och golvvärme. Du ansvarar således för uppbyggnaden av ett hållbart och framgångsrikt samarbete.

Vidare kommer du att driva projektarbete mot exempelvis ingenjörsföretag och bostadsbolag med syftet att utveckla ett nätverk av framtida partners, både för Henco samt de lokala återförsäljarna som bolaget arbetar tillsammans med. I rollen ingår det även att:

  • Hålla dig uppdaterad kring de senaste nyheterna och utvärdera affärsmöjligheter för att öka både din omsättning och antalet användare
  • Analysera marknadsutveckling och försäljningsaktiviteter regelbundet

I denna roll rapporterar du till Försäljningschefen och utgår från ditt hemmakontor. Lämpliga bostadsorter kan exempelvis vara i eller i närheten av Stockholm, Västerås, Örebro, Uppsala eller Norrköping. Resor i tjänsten är en naturlig del.

VI SÖKER

För att lyckas i denna roll har du dokumenterad erfarenhet av att jobba i den branschen Henco befinner sig i eller i en närliggande bransch där du genom åren upparbetat ett relevant nätverk. Du är en dynamisk person med bakgrund inom området grossist, installatörer och entreprenad. Du har ett intresse för branschen du agerar i och är alltid angelägen av att utöka ditt nätverk.

Du har en stark egen motor och jobbar målinriktad samtidigt som du är lyhörd och flexibel. Vidare är du pålitlig och ansvarstagande – detta gör att du vinner förtroende och bygger långsiktiga relationer, både med kollegor och kunder.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Henco med SalesOnly och Rekryteringskonsult Linus Nilsson. För att du som kandidat skall få bästa möjliga upplevelse, ber vi dig att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Alla ansökningar och kontakter

Läs om mina kollegor