Lediga jobb

Säljansvarig - medicintekniskutrustning

Vill du arbeta med en läkemedelsbehandling som är Nobelprisbelönad?

INOmax ® (kväveoxid) är en läkemedelsgas som tillsammans med andningsstöd används främst inom neonatal intensivvård vid PPHN. Gasen kopplas in på den inspiratoriska delen av patientens respiratorkrets. iNO-behandling (inhalerad kväveoxid) verkar som en selektiv pulmonell vasodilator, vilket innebär att den sänker blodtrycket i lungkärlsbädden. INOmax används för att förhindra hypoxemisk respiratorisk svikt och minskar generellt behovet av ECMO-vård. 

Läs mer om läkemedlet och indikationer i FASS: https://www.fass.se/LIF/product?userType=0&nplId=20100720000039

Linde har utvecklat ett totalkoncept gällande iNO-behandling. Detta innebär att du kommer arbeta med kundutbildningar och support för bland annat den medicintekniska utrustningen INOmax DSIR.

Om rollen

Som säljansvarig inom Healthcare har du försäljningsansvar för medicintekniskutrusning, bland annat för INO utrusning (INOmax DSIR ) i hela Sverige. Dina kunder finns inom landsting/sjukvården på bland annat Intensivvårdskliniker där du möter anestesi och intensivvårds läkare, specialistsjuksköterskor, MT samordnare, MTA tekniker och Inköpsansvariga. Du planerar och genomför produktutbildning på medicintekniskutrusning, där bland annat INOmax DSIR ingår. Du har ett stort eget ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsarbetet och kommer att självständigt driva och analysera försäljning/marknaden inom ditt område utifrån tydliga mål och rutiner. Du ansvarar för att bibehålla befintliga kunder i säljområdet, professionellt förvalta avtalsbundna affärer och genomföra regelbundna avtalsomförhandlingar. Du skapar även nya affärer hos befintliga kunder samt arbetar med nykundsbearbetning, genom att svara på upphandlingar, skriva offerter och avtal. Du kommer även att vara med och arrangera och delta vid mässor/utställningar.

Du ingår i ett engagerat team med 10 säljare och specialister och rapporterar till Sales Manager Healthcare. Placering är på vårt huvudkontor i Solna och en del resor förekommer i tjänsten.

Vi erbjuder

  • Du erbjuds en spännande och utmanande tjänst i ett stabilt och globalt marknadsledande företag där utvecklingens gränser sätts av dig själv
  • Efter en gedigen introduktion där du lär känna företagets olika avdelningar förväntas du påbörja säljarbetet
  • En möjlighet att växa och utvecklas inom vårt företag

Om Dig – erfarenheter och kompetenser

  • Du har en bakgrund som specialistsjuksköterska inom intensivvård eller anestesi, säljerfarenhet inom medicintekniskteknik är meriterande.
  • Du är en förtroendeingivande person och har förmågan att skapa goda relationer och samarbeten.
  • Du har ett affärsmässigt tänk och drivs av kundmöten och goda affärer.
  • Du har flytande språkkunskaper i tal och skrift på svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i CRM-system och MS Office.
  • Som person är du noggrann och strukturerad samt van att arbeta självständigt och bekväm med att planera, schemalägga och driva ditt arbete framåt.
  • Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är kommunikativ, handlingsinriktad, mål- och resultatorienterad samt har förmågan att kunna inspirera och stimulera både kunder och kollegor.

 

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Varmt välkommen med din ansökan redan nu. Intervjuer sker efter semestern med start från vecka 33. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Om Linde

Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder. Vi erbjuder våra anställda en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Linde eftersträvar jämställdhet och mångfald: därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att på så sätt stärka vår konkurrenskraft samt även återspegla samhället i övrigt.

Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen. Företaget är engagerat i utvecklingen av teknik och produkter som förenar målen om kundvärde och hållbar utveckling.

Läs om mina kollegor