Lediga jobb

Account Manager till Toshiba

Om Toshiba Tec Nodic

Toshiba Tec Nordic är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering och en del av Toshiba, en av världens största tillverkare av elektronikprodukter. Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även PC, digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och ISO 45001.

Om rollen

I rollen som Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av Toshibas lösningar inom dokumenthantering, både hårdvara och mjukvara. Du driver dina processer självständigt eller tillsammans med någon av dina pre-sales-kollegor. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från mötesbokning, till kundmöten, offerthantering och uppföljning av affärer. Du arbetar primärt mot kunder i storleken 20-300 anställda och du har stor möjlighet att styra mot vilka branscher du vill arbeta. Du ingår i ett stabilt team med trevliga och erfarna kollegor med hög kompetens.

Bolaget sitter i fräscha lokaler i Solna och arbetsplatsen präglas av intresse för kunden och samarbete. På vår arbetsplats har vi en affärsorienterad men familjär stämning.

Vi erbjuder dig:

  • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner
  • En stark och bred produkt- och tjänsteportfölj – ett helhetserbjudande
  • Tillfälle att arbeta i en kund- och säljorienterad miljö där all energi riktas mot att vinna och utveckla kunder
  • Bra ersättning med möjlighet att påverka din egen lön
  • Övriga förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, Rikslunchkort, m.m. Toshiba Tec har kollektivavtal.

Om dig – Bakgrund och personliga egenskaper

  • Minst 3 års erfarenhet av att självständigt driva lösningsförsäljning inom B2B, bakgrund ifrån IT eller inom copy/print är starkt meriterande
  • Erfarenhet av bearbetning av högre beslutsfattare
  • Goda försäljningsresultat och en vana att arbeta mot budget

Vi vill att du har avslutat studier på minst gymnasial nivå. Personliga egenskaper som vi värdesätter är ambition och driv, du har förmågan att arbeta konsultativt i din försäljning och du förstår kundens verksamhet och behov. Du är mån om dina kunder och sprider positiv energi. Grundläggande krav för tjänsten är god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska, samt körkort.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Varmt välkommen med din ansökan redan nu. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Läs om mina kollegor