Lediga jobb

Regional Account Manager till Orkla Foods Sverige

I rollen som Regional Account Manager inom Foodsolution kommer du ha en nyckelroll i vår organisation i Sverige. Dina kunder består av lokala Restaurang- och Storhållsgrossister samt stora privata enskilda restauranger i din region. Du ansvarar för utveckling av affären tillsammans med dina grossistkunder, i ett nära samarbete med övriga kollegor i säljorganisationen. För att lyckas tillbringar du mycket tid ute hos kund och du besitter förmågan att förstå dina kunders behov och du kan omvandla detta till affärsmöjligheter. Orklas breda produktportfölj står till din förfogan på en marknad som ständigt är under förändring! Att genomföra mässor, utbildningar, kundträffar, krögarträffar lokalt i regionen kommer också bli en del av din vardag. Tjänstens placering är norra Stockholm och du utgår från hemmakontor.

VARFÖR ORKLA?

Orklas vision är att vara din vän i vardagen. Visionen bygger på kärnvärden som Modig, Pålitlig och Inspirerande. Orkla vill göra varje dag lite bättre med lokala och hälsosammare varumärken som skapar glädje och vi erbjuder dig:

  • ett spännande bolag med innovativa produktlösningar
  • en mycket attraktiv roll för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer
  • stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär
  • en smakfull produktportfölj med starka varumärken!

KRAV FÖR ROLLEN I KORTHET

  • God förståelse för livsmedelsbranschen och har arbetat med B2B försäljning i minst 2 år
  • Du skapar och bibehåller goda relationer med kunder och medarbetare med enkelhet
  • Du är utbildad kock och/eller har en stark passion för kreativ matlagning
  • Du är självgående, pålitlig och har en stark drivkraft i att skapa affärer

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova och rekryteringskonsult Linus Nilsson. Varmt välkommen med din ansökan redan nu och om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss fram till den 8e juli! Intervjuer sker efter semestern med start från vecka 33. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza eller Linus. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Om Orkla Foods

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är bl.a. Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Risifrutti, Grandiosa, Önos, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har ca 1 500 anställda i Sverige. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Om Orkla

Orkla är Nordens ledande leverantör av varumärken och konceptlösningar inom dagligvaruhandel, apotek, bagerimarknaden och storhushåll. Orklas varumärkesverksamhet består av Orkla Foods, Orkla Confectionery & Snacks, Orkla Care och Orkla Food Ingredients.

Läs om mina kollegor