Lediga jobb

Säljande Konsultchef - Mobila appar

Om oss och varför du ska komma till HiQ

Du där med erfarenhet av tjänsteförsäljning, ledarskap och IT/Saas! Här kommer 2022’s mest spännande tjänst. Ska bara skippa the small talk och komma direkt till varför du ska komma till oss på HiQ, Sveriges framstående IT/Tech och kommunikationsbolag?

  • Du kommer utan att tveka att ha den mest utvecklande tiden i din karriär tillsammans med smarta, entusiasmerande, lösningsorienterade och drivna kollegor och medarbetare som ger ditt intellekt en match
  • Du kommer in i ett fantastiskt läge där vi har siktet inställt på stark tillväxt, sky is the limit. Bra saker händer bra människor i bra bolag helt enkelt!
  • Möjligheten att få driva teknikutvecklingen i näringslivet inom ditt specialistområde

Som HiQian är du en del av något större. Det har alltid varit HiQare själva som bygger bolaget. Det som genomsyrar HiQ är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. På riktigt. Har du rätt mentalitet, attityd och mycket kreativitet och vill bli en del av ett tryggt och stabilt team som skall utveckla morgondagens produkter och tjänster. Då finns HiQ där för dig. För när det kommer till kritan, är det människor som betyder något. IT och Tech är bara fantastiska verktyg. HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQare tar sitt jobb seriöst, men kan bjuda på sig själv.

Om rollen

Till vårt affärsområde som jobbar med Innovation, Design och Kommunikation söker vi nu en Säljande konsultchef / gruppledare för Mobila App teamet. Rollen är en 360 tjänst, där du har fullt personalansvar för våra konsulter, samtidigt som du ansvarar för att ta in nya fräscha uppdrag för dem att sätta tänderna i. Du kommer att sälja hela vårt erbjudande inom vårt affärsområde; allt ifrån den komplexa projektaffären (här lägger du ditt främsta fokus!) till den mer snabbrörliga och transaktionella konsultaffären. För att vara lyckosam i detta förutsätts alltså att du är nyfiken, prestigelös och enkel men också har förmåga att konceptualisera och abstrahera kundbehov. Det här är rollen för dig som får puls av en affär i ständig rörelse, har ett högt affärsmannaskap där du kan omsätta konsulter till kundvärde och samtidigt har en klar egen tanke med hur du ska skapa långsiktiga samarbeten.

Som Säljande Konsultchef kommer din vardag att vara fylld av mycket varierande uppgifter. En viktig del av din roll blir att stötta och utveckla dina konsulter i sitt konsultmannaskap, vilket förutsätter att du på något sätt kan relatera till deras vardag som mobila apputvecklare.
Rollen innebär även att du tillsammans med de andra teamen inom affärsområdet, samt affärsutvecklare inom andra delar av verksamheten, andra säljare inom bolaget driver våra olika erbjudanden framåt enligt affärsplan och uppsatta mål.

Du kommer själv att skapa och få förutsättningar och mandat att driva din affär framåt enligt uppsatta planer och mål och verka i en miljö där övriga affärsområden bidrar till ett mycket starkt helhetserbjudande.

Du utgår från HiQs kontor i centrala Göteborg med möjlighet till frihet under ansvar.

Om dig

Visst är du som oss; en person som vägrar välja mellan att vara fylld av energi och sprallighet eller ha ett sylvasst affärsmannaskap som inger ett stort förtroende? Visst kan man ha den busiga glimten i ögat och ändå veta precis hur man ska approchera C-level beslutsfattare eller få veta kundens verkliga pains? Vi vet att du finns, för vi HiQare är likadana!

När du kommer in i ett rum eller äntrar ett Teamsmöte, får andra lite mer energi. Stagnation är inte ett alternativ för dig och du är en nyfiken person som aldrig vill sluta utvecklas. Du är motsatsen till den traditionella ”bullsäljaren” och hittar alltid nya vägar till spännande och krispiga affärer.

Vidare ser vi gärna att du har

  • Gedigen erfarenhet av B2B tjänsteförsäljning inom IT/SaaS, meriterande med erfarenhet av apputveckling/mobila applikationer i någon form. Du har ett intresse av näringsliv och håller dig ajour med domäntrender inom vårt affärsområde
  • Erfarenhet av ledarskap, kanske har du varit konsultchef, teamleader eller försäljningschef tidigare. Det är viktigt att du går igång på egen försäljning utöver din roll som ledare!
  • Intellektuell höjd och förmåga att lösa kunders utmaningar med hjälp av Tech-konsulter och projekt
  • Förmåga att strukturera och planera din säljtid och är en stjärna på CRM och andra digitala verktyg
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt en god affärsengelska då internationella kundkontakter förekommer
  • Ett starkt självledarskap och en ”can do” attityd
  • En riktig lagspelare som drivs av att lyckas tillsammans med andra i ett team

Slog ditt hjärta precis dubbelslag? Då vet du vad du ska göra – varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

HiQ International AB är ett privatägt bolag som består av tio kontor i Sverige samt kontor i Finland, Polen och Tyskland. I led med att HiQ Göteborg växer behöver man också växa organisationen med en säljande konsultchef till området IT Services. HiQ hjälper sina kunder hela vägen från idé till genomförande och erbjuder tjänster och lösningar inom områdena Tech, IT, Systemintegration och Digital Services. Oavsett om det handlar om att flyga stridsflygplan utan att lämna marken, köra långtradare utan chaufför, betala utan pengar, styra en gruvmaskin som jobbar 1 365 meter under dig, hitta den senaste informationen om vad som händer i kommunen eller bara snabbare integrationer, 5G, AL, ML, AM och en massa andra akronymer, HiQ löser kundens utmaningar vad de än är.

Mer om HiQ hittar du här: https://www.hiq.se

Läs om mina kollegor