Lediga jobb

Nationell Försäljningschef - Essve Sverige

En affärskritisk och utvecklande ledarroll till ett av Sveriges starkaste varumärke inom byggbranschen – ESSVE!

Vi söker dig som vill driva ESSVEs försäljning och fortsatta framgångsresa i Sverige. Rollen innebär ett nära samarbete med och att leda chefer / ledare; Kundservicechef och Försäljningschef för Essves Distriktsäljare, samt ett starkt KAM-team. Vi ser gärna att du utgår från Essves HK i Kista, där även Essve produkters ledning och utvecklingsteam sitter.

Är du nyfiken på en av årets mest attraktiva ledarroller inom bygg – Försäljningschef för ESSVE Sverige, kontakta då ansvarig rekryteringskonsult Kajsa Sandén, eller har du någon i ditt nätverk du tänker på för rollen, då hoppas vi att du tipsar henne/honom till att söka tjänsten / kontakta Kajsa.

ESSVE ERBJUDER

  • En möjlighet till en ledande roll hos Essve – ett av Sveriges starkaste varumärken för proffsbyggare.
  • En nyckelroll i Essve Sveriges ledningsgrupp och möjlighet att bidra till Essves fortsatta utveckling framåt och uppåt.
  • En del av ett företag med stolt företagskultur och en dynamisk, platt organisation.
  • En kultur som präglas av kundfokus, engagemang, driv, högt i tak och samarbete – vi har roligt tillsammans och det skapar resultat!
  • En konkurrenskraftig ersättningsmodell, miljö-/ elbil samt goda arbetsvillkor.
  • En nyckelposition inom en tillväxtdriven och stark koncern – Bergman & Beving.

Är du en uppskattad, engagerad och resultatdriven ledare med ett starkt renommé inom BYGG – Retail, B2B? Då ser vi fram emot din ansökan. Varmt välkommen!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kajsa via sms/tel på +46 735-21 65 31 alt via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 37-40, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast möjligt. Ansök gärna med din Linkedinprofil och bifogat CV, samt svara vänligen på ansökningsfrågorna, där du får chans att presentera dig och beskriva vad som gör dig till ESSVE Sveriges nästa ledare och Försäljningschef!

VILKA ÄR ESSVE?

ESSVE är ett starkt varumärke som är en marknadsledande i leverantör av skruv och infästning som försett den nordiska marknaden med produkter sedan 1970. ESSVE står för kvalitet och innovation och har flera gånger tagit banbrytande innovationer till marknaden. All utveckling sker i nära samarbete med nordiska hantverkare vilket leder till att ESSVE toppar listor över starkaste varumärken i branschen år efter år. ESSVE har ca 200 anställde med egna kontor i 10 länder i Europa och Asien. Bolaget har vuxit snabbt sedan 2012 och vi går från att vara ett skandinaviskt varumärke till att växa globalt. Omsättningen är idag 1 miljard SEK med en dubbelsiffrig årlig tillväxt. Bolaget grundades 1970 och har rötterna i den svenska entreprenörs- och innovationstraditionen. Vår historia präglar fortfarande företaget och vår stolta företagskultur. Allt det vi gör och tror på har vi sammanfattat i vår payoff ”GET IT DONE”. 

ESSVEs framgång bygger på en unik företagskultur och samspelet mellan människorna som arbetar där. Det är en platt organisation med korta beslutsvägar och alla medarbetare är viktiga för företagets utveckling. ESSVE grundades 1970 och har rötterna i den svenska entreprenörs- och innovationstraditionen, huvudkontoret är placerat i Kista. Läs mer om oss på www.essve.se

Sökord: Försäljningschef, Ledare, “KAM chef”, retail, bygg, proffsbyggare. Säljchef, “säljdriven VD”, säljledare, “säljande VD”, Stockholm, infästningar, Essve, Salesonly

Läs om mina kollegor