Lediga jobb

Försäljningsansvarig för SME

Engagerad och driven försäljningsansvarig för SME till Stockholm Gas

Har du en stark drivkraft i att arbeta fram strategier och arbetssätt för att skapa goda förutsättningar för att bygga långsiktiga kundrelationer? Motiveras du av att genom ditt försäljningsarbete bidra till samhällsutveckling och en hållbar framtid? Tilltalas du av att arbeta inom segmenten restaurang, mindre industrier och fastigheter? Vill du vara med på en spännande och expansiv resa i en utvecklingsorienterad bransch?

– Då söker vi på Stockholm Gas dig!

Vi erbjuder

 • Ett attraktivt jobb i en platt organisation med korta beslutsvägar
 • Ett jobb där du har fullt ägandeskap över dina kunder och projekt och får vara med från start till slut
 • Ett företag med goda utvecklingsmöjligheter
 • Ett jobb där du får representera ett marknadsledande och fint varumärke och fortsätta växa med det
 • Ett företag med öppen och inkluderande företagskultur
 • Att få vara en del och bidra till att nå Sveriges klimatmål och fortsätta driva frågan om hållbarhet

Om rollen

I rollen som försäljningsansvarig arbetar du tillsammans med vår VD och bolagets övriga funktioner med att etablera strategier och effektiva arbetssätt för kundbearbetningen. Du kommer även att vara en del i utvecklingsarbetet med att identifiera nya segment och erbjudanden. Ditt fokus är främst inom nykundsförsäljning, men du arbetar även med merförsäljning mot befintliga kunder. Du kommer främst att jobba inom restaurang, befintliga fastigheter (spetsvärme) och mindre industrier i Stockholmsområdet. Att skapa långsiktiga relationer med fokus på service och kvalitet är en självklarhet i rollen. Du fungerar som projektledare genom hela försäljningsprocessen, där du tillsammans med kunden planerar och koordinerar stegen från en första kontakt till signerat kontrakt.

Om dig

För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen behöver du vara en självgående person med en positiv inställning och god analysförmåga. Du har en passion för att driva projekt och bygga långsiktiga kundrelationer. Du är en målinriktad och anpassningsbar person som drivs av hållbarhetsfrågan och den fortsatta samhällsutvecklingen. Vi ser även att du har:

 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • 3+ år erfarenhet av konsultativ försäljning inom B2B
 • Relevant branscherfarenhet, gärna inom energibranschen
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B
 • God vana att analysera kundbehov och interna nyckeltal
 • Du har tidigare erfarenhet av projektledning
 • Meriterande: Upparbetat kontaktnät inom relevanta segment

Har du det som krävs för att lyckas i rollen – skicka in din ansökan!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sophia Silfvercrantz. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Sophia Silfvercrantz på nummer 076-0001869 eller sophia.silfvercrantz@salesonly.se

MER OM STOCKHOLM GAS

Stockholm Gas affärsidé är att sälja gas, framförallt biogas till hushåll, restauranger, industrier och fordon. Detta görs med fötterna i tradition, hjärtat i kundernas behov och blicken mot en hållbar framtid där biogasen dominerar och är bränslet för en modern livsstil. Målet är tillväxt i alla segment, möjliggöra utbyggnad av gasnätet och att bidra till att stockholmarnas lever upp till Sveriges klimatmål om minskade utsläpp. Stockholm Gas och Gasnätet Stockholm är systerföretag och ägs av Sustainable Developement Capitol LLP. Gasnätet Stockholm är det företag som ansvarar för drift och underhåll av gasledningsnätet i Stockholm, Solna och Sundbyberg.

Läs mer om oss på vår hemsida: Stockholm Gas

Läs om mina kollegor