Lediga jobb

Account Manager - Taurus

Multisoft skapar anpassningsbara verksamhetssystem utifrån kunders behov. Varje lösning är unik men utgår ifrån samma grundidé – minimal administration och maximal automatisering. Sedan starten 1995 har vi vuxit till ett företag med 80+ medarbetare och över 400 levererade system.

Multisoft arbetar aktivt för en inkluderande och jämlik arbetskultur och vår ledningsgrupp består idag av hälften kvinnor och hälften män. Multisoft har dessutom blivit utsedd till Europas 12:e bästa arbetsplats 2020* och Sveriges 4:e bästa arbetsplats 2020 och 2021.

Läs mer om bolaget på multisoft.se

(*Great Place To Work, medelstora organisationer)

OM ROLLEN

Vi söker nu en Account Manager till affärsområdet Taurus med placering på kontoret i Stockholm. Det här är säljrollen för dig som älskar att bryta ny mark och som drivs av kicken att vinna nya kunders förtroende – om och om igen. Ditt uppdrag är att proaktivt sälja våra moln- och IT lösningar till nya kunder i Sverige – vilket förutsätter att du förstår kundens affär och har ett högt affärsmannaskap.

I tjänsten som säljare kommer du att… 

 • Identifiera nya affärsmöjligheter hos prospects samt driva och leda din egen sälj-pipe från prospektering till stängd affär. Du ansvarar själv för att generera dina egna leads men det finns även möjlighet att använda sig av mötesbokare, så att du som säljare kan fokusera på din försäljning
 • Arbeta i projektform med att ge råd, kartlägga och hitta lösningsförslag åt kunder. Från önskemål till faktiska behov, definierar och säkerställer du villkor för leveransen av nya projekt. Som säljare följer du alltså med från första mötet till kontraktsignering
 • Delta och driva marknadsanalyser inom olika branscher och hjälpa till att skapa material som möjliggör Inbound och Outbound via digitala kanaler
 • Arbeta i små och större team. Till vardags jobbar du i mindre lag på 2–4 personer bestående av säljare, kravinsamlare och marknadsförare men även större leveransteam inom ditt affärsområde

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som brinner för problemlösning och att skapa positiv förändring i andras verksamhet och vardag. Du är energisk, ambitiös och engagerad i det du gör och inspirerar människor omkring dig. Utöver detta är du:

 • Flexibel och gillar att testa dig fram, samtidigt som du är en strukturerad och stark kommunikatör visuellt, i tal och i skrift.
 • Lyhörd, förtroendeskapande och bra på att fånga upp behov och att få olika människor och kompetenser att förstå varandra och samarbeta.
 • Erfaren och vet du hur man skapar ett värde för kunden i en sälj-dialog och nyttjar gärna kraften ur sociala kanaler och digitala plattformar i ditt säljarbete. Du är dessutom en intellektuell höjd och förmåga att snabbt omvandla teknisk information till kundvärde.

Sist men inte minst söker vi dig som har hjärtat på rätt stället och motiveras av att jobba tillsammans med andra. På Multisoft tror vi på att navigera kundresan som ett lag och hjälpas åt längs hela vägen! 

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har erfarenhet av lösningsförsäljning, och/eller systemutvecklingsprojekt. Vi välkomnar även dig med erfarenhet av kravarbete, lösningsdesign och IT-projektledning som vill ta steget mot försäljning.

 Vidare så tror vi att du har:

 • Några års erfarenhet av B2B försäljning med tydlig inriktning mot IT-nära tjänster (systemförsäljning, ERP, SAAS, mm)
 • Intellektuell höjd och förmåga att snabbt omvandla teknisk information till kundvärde
 • Vana av att arbeta gentemot C-level beslutsfattare
 • Stor vana att strukturera och planera din tid och givetvis en vana att arbeta i CRM
 • Förmåga att formulera dig professionellt på svenska och engelska både tal och skrift

Om du dessutom har en eftergymnasial utbildning ser vi detta som meriterande.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly och Rekryteringskonsult Linus Nilsson (linus.nilsson@salesonly.se). För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor