Lediga jobb

Business Devlopment Manager

Om oss och rollen

Går du i gång på tanken att etablera ett nytt varumärke på marknaden? Är du taggad på att göra en tillväxtresa där du är den som får det att hända? Om du har ett vasst affärsmannaskap och en entreprenöriell drivkraft så kan det vara du som blir Warrior Winches första Business Development Manager. 

Warrior Winches är ett varumärke och affärsben i BPE Nordic’s portfölj, där också exklusiv distribution av elverk från Champion ingår. Förra året växte vi med 400%, behöver vi säga att det händer saker hos oss? Du blir en del av ett litet, tight och drivet team där du blir den tredje spelaren att äntra plan!

I rollen som BDM blir ditt uppdrag att sälja våra vinschar till den svenska marknaden med potential att på sikt även ansvara för andra nordiska länder. Det finns en omsättning på affärsområdet idag men då du kommer att vara den första dedikerade säljaren för Warrior Winches blir ditt initiala uppdrag att göra en marknadsanalys som du sedan tar från idé till handling. Tilltänkta målgrupper är framför allt OEM/påbyggare men även återförsäljare. Användningsområden för vinschar är bland annat på fordon som används i skogsindustrin, brandbilar och släpvagnar för att nämna några i raden av många möjligheter.

Det här är säljrollen för dig som har strategisk höjd, men framförallt för dig som älskar hands on försäljning och att vara ute på fältet och riva upp damm. Det är du som ska säkerställa att vår försäljning tar fart och du som kommer ansvara för Warrior Winches tillväxt, naturligtvis med vår ägare Johannes som nära bollplank.

Rollen innebär resor i hela Sverige där du själv ansvarar för att strukturera och planera din tid. Du utgår med fördel från vårt kontor i Kungälv utanför Göteborg när du inte är ute hos kund med möjlighet till flexibilitet att jobba hemifrån. Vi flyttar in i nybyggda lokaler 2023!

Varför ska du komma till oss?

Det finns lika många anledningar att komma till oss som det finns spännande moment i den här rollen! Om vi ska lista topp 5 så kommer de här:

 • Möjligheten att vara med att bygga ett varumärke med en trygg tillverkare i ryggen, vilket även innebär en stabil grundlön och ett marknadsmässigt förmånspaket
 • Få en central roll och möjligheten att växa med företaget och verksamheten med personlig utveckling som naturlig effekt
 • Du blir aldrig en anställningssiffra i mängden och vi kommer älska att bli utmanade av dina smarta idéer och kloka tankar kring affären
 • Stor frihet och tillit till din förmåga att lyckas och prestera i en prestigelös miljö där vi har roligt tillsammans och gläds med varandras framgångar
 • Chansen att komma in i ett tidigt skede och skapa din egen roll i samråd med ägare – om du vill göra en galet rolig och spännande resa är Warrior Winches rätt för dig!

Om dig

Vi tror att du är en person med gedigen erfarenhet av B2B försäljning och som är trygg i ditt affärsmannaskap, samtidigt som du är prestigelös och väldigt hungrig. Du är en social kameleont som kan kommunicera på alla olika nivåer och du får ofta höra att du är förtroendeingivande. Runt dig är det fart och fläkt och du trivs som bäst när du får planera din egen tid och driva din försäljning självständigt! Viktigt är egenskaper som att vara entreprenöriell, orädd och att du vill sätta Warrior Winches på kartan! Överflödigt att nämna är kanske att du naturligtvis har en karismatisk och säljande personlighet med ett driv som smittar av sig.

Erfarenheter & Kompetenser

 • Gedigen erfarenhet av uppsökande B2B försäljning, företrädelsevis gentemot slutanvändare/slutkund
 • Meriterande är erfarenhet av försäljning gentemot påbyggare/OEM
 • Proven track record av framgångsrik nykundsförsäljning och förmåga att utveckla och bibehålla kundrelationer
 • Vana att arbeta mycket självständigt och skulle känna sig trygg med att vara första säljaren på plats för Warrior Winches med allt vad det innebär
 • Erfarenhet av att sätta upp marknadsstrategier, prisstrukturer m.m
 • Ett sinne för struktur och är ordningsam

Känner du att vi är en perfekt matchning för varandra? Om ja, ansök nu på studs!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. Urval och intervjuer sker från mitten av augusti med tillträde enligt överenskommelse. Vänta inte med att söka, du är varmt välkommen med din ansökan redan nu! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med fysiska möten med BPE Nordic innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor