Account Manager

Göteborg

Om rollen och om oss.

Exide Technologies är en av världens ledande leverantörer av avancerade energilagringslösningar för fordons- och industrimarknaden. Exide Technologies designar, tillverkar och marknadsför dagens och nästa generations batteriteknologier som används inom ett brett spektrum av applikationer, från bilar, bussar, truckar till reservkraft. Exide Technologies tillhandahåller service åt de globala marknaderna med batteriteknologi i toppklass, know-how och mervärdestjänster under många välkända varumärken.

I Sverige marknadsför och säljer vi våra produkter framförallt under varumärkena Tudor och Exide. Vi har en mycket stark marknadsposition, har vårt huvudkontor och lager i Mölnlycke och vi är ca 65 anställda.

Account Manager Region Syd/Öst

Vi söker nu en Säljare inom divisionen Transportation. Inom Transportation har vi lösningar till bilar, bussar, lastbilar, motorcyklar, lantbruk- och entreprenadmaskiner, båtar, husvagnar – för att nämna några.

Som Säljare har du ett operativt ansvar för att prioritera, planera och genomföra säljdrivande insatser för att hela tiden utveckla dina kunder och din region. Med fokus på hög aktivitet ute hos våra kunder initierar och genomför du kundbesök på återförsäljarnivå. Du informerar och utbildar, presenterar och genomför kampanjer, prisändringar, säkerställer leverans- Du ÄLSKAR helt enkelt att arbeta nära dina kunder utifrån ett helhetsperspektiv.

I rollen som Säljare för din region utgår du ifrån ditt hemmakontor alternativt från Mölnlycke och rapporterar till försäljningschefen som är baserad i Malmö. Det ingår en del övernattningar och längre resdagar, därför söker vi dig med vilja och möjlighet att resa i tjänsten. Du bor troligen i närheten av Mölnlycke eller någonstans på dit distrikt men på rimligt pendlingsavstånd från Mölnlycke.

Vidare tror vi att du är.

 • Tekniskt intresserad
 • Självgående och drivs av att bygga relationer och göra affärer.
 • Lyhörd och nyfiken och verka för ett gott arbetsklimat.
 • Relationsbyggande med erfarenhet av försäljning, gärna inom Automotive
 • Flexibel med erfarenhet av att arbeta med ett större distrikt och vet vad det innebär
 • En stark administratör, du kommer att hantera prisfiler, kalkyler och avtal etc
 • Flytande i engelska både i tal och skrift
 • Analytisk med en god ekonomisk förståelse är en nödvändighet – Meriterande om du har någon form av utbildning i ekonomi.

Då det ingår resor i tjänsten är det ett krav att du som söker har körkort.

Vad erbjuder vi dig?

 • Ett varierande arbete där du styr din egen tid
 • Ett företag som verkar för att du ska trivas och må bra på jobbet
 • Arbeta i ett företag som är marknadsledande i sitt segment
 • Sälja produkter som håller mycket hög kvalité och prestanda under det mest välkända varumärket
 • Förmånliga villkor, tjänstebil, friskvård, etc.

Vidare vill du arbeta i företaget för att du har tillgång till marknadens i särklass största know how genom kollegor och ett företag som funnits i Sverige i över 100 år. Du får arbeta i ett gäng som är jordnära, brinner för företaget och varumärket samt ”walks the extra mile” d v s gör det lilla extra för bästa kundservice och resultat. Du kommer arbeta i ett gäng där personalomsättningen är låg och flera kollegor har mångårig erfarenhet. Du arbetar i en multinationell koncern men på något sätt ändå i en greppbar organisation med entreprenörsandan för ögonen.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristin Selander. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Återkoppling sker under vecka 2 på grund av julledighet.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan