Projektsäljare Stockholm/Mälardalen

Om oss och rollen

Om du har erfarenhet av VVS branschen och vill ha den roligaste tiden i din karriär där du får chans att göra skillnad, har du kommit rätt! Om du dessutom har erfarenhet av långa säljcykler gentemot konsultledet, behärskar dynamiken i en komplex affärsmiljö med flertalet intressenter, då är vi närmast en perfekt matchning för varandra!

Som Projektsäljare Stockholm/Mälardalen hos oss på PREMA utvecklas du tillsammans med oss i en kunskapsintensiv småskalig miljö där fokus och engagemang är viktiga hörnstenar. Som vår nya säljare är du vår ambassadör och du hjälper våra kunder att bli hållbara, effektiva och hålla hög kvalitet genom att erbjuda dem våra premiumlösningar, bestående av anläggningsanpassade system för prefab-shuntgrupper, Premablock©. Läs mer om oss här; prema.se. Du entusiasmerar, skapar värde, utbildar och presenterar olika lösningar med rätt förutsättningar för kunderna.

Som säljare på PREMA ansvarar du för omsättning och lönsamhet för dina kunder på distriktet. Målen sätter vi tillsammans, men det är du som självständigt planerar och lägger upp de aktiviteter som ska ta dig dit. Din målgrupp innefattar både befintliga och nya kunder. Du lägger en stor del av din arbetstid på att bygga relationer och utveckla ett gott samarbete med VVS-konsulter, vilka du samarbetar med genom personliga besök, rådgivning och presentation av lösningsförslag, samt upprättande av underlag till programspecifikationer. Det är också du som svarar på offertförfrågningar och förhandlar projekt med entreprenörer och därefter följer upp och vårdar din kundstock. Kunderna du arbetar med är allt från välkända globala företag till mindre regionala och lokala företag.

Din vardag består av stor frihet under ansvar. Med vana planerar du din vecka, säkerställer en proaktiv kundbearbetning av din kundgrupp och skapar en långsiktig struktur. Ditt distrikt innefattar norra Sverige, med tyngdpunkt på Stockholm/Mälardalen.

Du blir en del av ett gediget, långsiktigt, välmående och familjärt företag som sätter kvalitet i främsta rummet. Hos oss får du tänka efter eget huvud utefter vår satta strategi och vi ser fram emot att ta del av dina tankar kring hur vi tillsammans ska ta nya marknadsandelar!

Om dig

För att trivas och vara framgångsrik hos oss på PREMA, är du en mångfacetterad säljare som drivs av att skala upp en redan fungerande affär till nya höjder. Det innebär i vår värld att du kan kavla upp ärmarna när det behövs och samtidigt har en strategisk höjd, alltihop med en tydlig målsättning att växa vår viktiga affär. Det innebär även att du behöver ha en utpräglad teknisk kompetens inom VVS, då det i vår lilla organisations finns begränsat med tekniska stödfunktioner. För att lyckas i rollen krävs troligen en gedigen teknisk bakgrund från vattenburen värme/kyla. Utöver teknisk kompetens, har du utpräglade färdigheter att bygga långsiktigt hållbara relationer. Du, liksom vi, är också en teamplayer och har en ödmjukhet i vilken du bäddar in din vinnarinstinkt! Sist men absolut inte minst, har du självfallet framgångsrik erfarenhet av uppsökande B2B försäljning.

Vi ser gärna att du

  • Har utpräglad teknisk kompetens inom VVS, särskilt systemlösningar för vattenburen värme och kyla
  • Har erfarenhet av uppsökande försäljning gentemot byggsektorn med inriktning mot VVS, företrädelsevis gentemot konsult- och beställarled
  • Är strukturerad, analytisk och van vi att planera din tid
  • Är proaktiv, snabb i tanken och är intresserad av trender och omvärldsbevakning inom ditt gebit
  • Har förmåga att kommunicera på flera olika nivåer och van att knyta ihop affärer med flertalet intressenter
  • Innehar B-körkort

Slog ditt hjärta precis ett dubbelslag? Vill du ha en meningsfull vardag tillsammans med oss? Sitter du nu och tänker det står ditt namn överallt i den här annonsen? Då vet du vad du ska göra. Du ska söka rollen som Projektsäljare hos oss redan idag. Urval och intervjuer sker i januari, men ansök rollen redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med fysiska möten med PREMA innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

 

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan