Regional Sales Manager

Stockholm

Voyado söker en flerspråkig och driven Regional Sales Manager till sitt team i Stockholm!

Om du är intresserad av modern, snabbväxande, snabbrörlig SaaS-teknik med en touch av briljant användarvänlighet – då kan Voyado vara precis rätt företag för dig! Voyado är Nordens ledande SaaS-plattform för marknadsföringsautomation, kraftfull segmentering, banbrytande AI och maskininlärning – allt inbakat i ett underbart gränssnitt med uppdraget att göra varumärken lätta att älska. Om du är redo för ditt nästa äventyr och vill gå med i vårt team på vår expansion i hela Europa – fortsätt läs!

Om rollen

Som Regional Sales Manager på Voyado kommer du att arbeta för att skapa nya affärsmöjligheter och ansvara för hela försäljningsprocessen; från strategisk planering, bygga långsiktiga samarbeten med nya kunder, avtalsförhandlingar och uppföljning. Du kommer främst att fokusera på större kunder i helt nya marknader på nordisk nivå, vilket kräver att du talar flytande norska, danska eller finska samt har ett stort ansvar som ger utrymme för egna initiativ. Genom att delta i branschdagar och mässor arbetar du också långsiktigt för att bygga och öka Voyados synlighet på nya marknader.

Du kommer att ansvara för den Norska, Danska eller Finska marknaden och du tillhör vårt International Sales-team i Stockholm och arbetar i en miljö präglad av entreprenörsanda, trivsel och högt tempo. Du kommer också att ha ett nära samarbete med både vår interna marknads- och partneravdelning samt externa partners på nya marknader i Norden.

Med Voyado kommer du att sälja den ledande och mest användarvänliga molnbaserade lojalitetsplattformen på marknaden till främst återförsäljare, e-handelsföretag och varumärken. Dina huvudsakliga kontaktpersoner är chefer inom marknadsföring, CRM, e-handel och IT.

Ditt ansvar

Skapa nya affärsmöjligheter i Norden

Skapa, utveckla och upprätthålla affärsrelationer med kunder och partners

Ansvarig för hela försäljningsprocessen från första kontakt till kontrakt, oftast för större kunder

Professionell och relationsskapande kundservice som stärker företagets verksamhet. Du ser också till att kunderna växer med Voyado

Vad vi erbjuder

Du kommer att vara en del av en extremt spännande resa för att omforma marknaden för personliga kundupplevelser. Vi vill göra vår produkt till Europas ledande lojalitetssystem inom detaljhandel och e-handel, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är oerhört engagerade i uppgiften, men samtidigt ser vi till att alla mår bra på jobbet. Du kommer att ha gott om utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklart som hög kompetens. Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med både kund- och leveransteam.

Så, vem är du?

Voyado är ett innovativt teknikföretag där vi drivs av passion och engagemang. För att lyckas och trivas i rollen som Regional Sales Manager är det viktigt att du är orädd och engagerande som person. Du har en entreprenörsanda, njuter av ett varierande och utmanande jobb samt drivs av att skapa resultat. Dessutom förstår du kundernas behov och hittar lösningar utifrån det. Eftersom du kommer att arbeta på nordisk nivå och ansvara för marknaden i någon av våra grannländer kräver rollen att du talar flytande danska, norska eller finska.  

Färdigheter och bakgrund:

Erfarenhet av en affärsutvecklings- och/eller försäljningsroll i en internationell tillväxtorganisation

Talar danska, norska eller finska flytande, samt har goda kunskaper i det engelska språket

Erfarenhet av komplex försäljning med flera intressenter

Erfarenhet av att sälja SaaS eller andra tekniska lösningar

Dokumenterat goda säljresultat

Erfarenhet av att framgångsrikt bygga externa partnerskap

Erfarenhet från och intresse för detaljhandel, e-handel, CRM eller digital marknadsföring

Redo att vara en del av teamet? Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta viktor.hernborg@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan