Client Manager

Stockholm

Voyado söker en driven och erfaren Client Manager till sitt team i Stockholm!

Om du är intresserad av modern, snabbväxande, snabbrörlig SaaS-teknik med en touch av briljant användarvänlighet – då kan Voyado vara precis rätt företag för dig! Voyado är Nordens ledande SaaS-plattform för marknadsföringsautomation, kraftfull segmentering, banbrytande AI och maskininlärning – allt inbakat i ett underbart gränssnitt med uppdraget att göra varumärken lätta att älska. Om du är redo för ditt nästa äventyr och vill gå med i vårt team på vår expansion i hela Europa – fortsätt läs!


Om rollen

Som Client Manager på Voyado kommer du att ansvara för att förvalta och utveckla kundrelationer samtidigt som du säkerställer kundernas framtida tillväxt med Voyado. Du kommer att fungera som den primära go-to personen för dina kunders frågor, önskemål och behov. Ditt fokus kommer, förutom merförsäljning, vara att skapa en förståelse för kundernas IT-landskap för att bättre kunna stödja deras långsiktiga strategier.

Du kommer att ingå i vårt växande Client Manager – team i Stockholm och arbeta i en miljö som präglas av trivsel, entreprenörsanda och högt tempo. Vi tillbringar större delen av vår tid på kontoret men att träffa våra kunder ansikte mot ansikte är en stor del av vårt jobb – att ta del av deras resa, introducera funktioner som kommer att gynna dem på kort eller lång sikt och samla insikter som hjälper oss att utveckla nya fantastiska funktioner. Det gör vi genom möten, workshops och utbildningar (även känd som Voyado Academy).

Kundnöjdhet är en del av vårt DNA och vi strävar efter att bygga långvariga och professionella relationer. Du kommer att ha ett nära samarbete med Nordens största återförsäljare – samt vara med och skapa samma framgångssaga när vi växer i hela Europa.

Dina ansvarsområden:

–         Samordna stöd till kunder

–         Skapa klientstrategi

–         Introduktion och försäljning av nya funktioner till kunder

–         Säkerställa kundnöjdhet

–         Skapa, utveckla och upprätthålla affärsrelationer med kunder och partners

Vad vi erbjuder dig:

Du kommer att vara en del av en extremt spännande resa för att omforma marknaden för personliga kundupplevelser. Vi vill göra vår produkt till Europas ledande lojalitetssystem inom detaljhandel och e-handel, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är oerhört engagerade i uppgiften, men samtidigt ser vi till att alla mår bra på jobbet. Du kommer att ha gott om utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklart som hög kompetens. Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med både kund- och leveransteam.

Så, vem är du?

En nyfiken, ödmjuk, kundcentrerad och inkluderande lagspelare med ett lösningsbaserat förhållningssätt. En hunger att lära sig nya saker är viktigt, särskilt i den dynamiska miljön där du kommer att arbeta. Du har ett varierat och utmanande jobb i ett snabbt växande företag och har ett intresse för teknik, detaljhandel och den digitala transformationen av handeln.

Färdigheter/bakgrund

–         Erfarenhet från detaljhandel, e-handel, CRM eller digital marknadsföring

–         Meriterande med en examen med teknisk inriktning (universitet eller yrkesutbildning spelar ingen roll).

–         Arbetslivserfarenhet samt teoretiska till praktiska kunskaper om t.ex. CRM, Molnbaserade applikationer, Martech eller analys.

–         Du talar svenska – men eftersom vi planerar att ta över världen måste du vara bekväm med teknisk och affärsengelska, både i tal och skrift.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta viktor.hernborg@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan