Inside Sales Representative Aspia

Stockholm

Drivs du av att skapa affärsmöjligheter och etablera nya kundrelationer? Har du erfarenhet av försäljning och söker ditt nästa steg i karriären? Nu söker vi på Aspia våra nästa medarbetare till teamet i Stockholm. Här ges möjligheten att med frihet under ansvar driva ditt arbete i en viktig roll för Aspias fortsatta tillväxtresa.

Din roll

Som Inside Sales Representative arbetar du dels med nykundsbearbetning över hela landet, du kommer utgå från vårt Stockholmskontor. Utöver detta kommer du även att få ta vissa första möten med potentiella kunder genom digitala möten och genomföra behovsanalys. Tjänsten innebär ett nära samarbete med övriga kollegor. Du kommer att få lägga tid på att hålla dig uppdaterad på branschnödvändig information. I tjänsten som Inside Sales Representative ingår bland annat:

  • Prospektering av nya kunder med hjälp av professionella, digitala verktyg
  • Boka möten åt dig själv och till våra kundansvariga
  • Själv hålla vissa digitala första möten med potentiella kunder
  • Administrera prospektering i Netsuite CRM
  • Hantera inkommande förfrågningar från kunder

Hos Aspia möter du en föränderlig miljö med kunden i fokus. Här ges stora möjligheter till att få vara med och utveckla ditt arbete i en utmanande och intressant tjänst. Bolaget befinner sig i en spännande tillväxtresa och dina utvecklingsmöjligheter är många.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och gärna B2B. Det är meriterande om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och prospektering via LinkedIn då det digitala blir allt viktigare för att lyckas.

Vi tror att du har en positiv inställning med ett stort engagemang. Du är van och trivs med att arbeta mot tydligt uppsatta mål och är trygg och bekväm med att hantera potentiella kunder med olika befattningar i dina samtal.

Vidare tror vi att du är:

  • Nyfiken och gillar att skapa nya relationer
  • Strukturerad och noggrann när du prospekterar och administrerar dina aktiviteter
  • Resultatinriktad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål
  • Förtroendeingivande i ditt sätt när du skapar relationer till kunder

I tjänsten arbetar du tillsammans med ett härligt team men med ett stort eget ansvar. Dina dagar kommer att bestå av toppar där du lyckas med dina samtal, men också dalar där din envishet och vilja att nå dina mål kommer att vara avgörande för att du ska trivas och blir framgångsrik i rollen.

Om Aspia

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Om du har frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan