Sales Account Manager

Stockholm

VÅR PASSION ÄR DIGITALISERING OCH AUTOMATISERING – VAD ÄR DIN PASSION?

Efecte är en Europeisk leverantör för molnbaserad Service Management. Vårt Efecte team består av 100+ proffs med över 10 olika nationaliteter. Vi utvecklar produkter som gör det möjilgt för våra kunder att digitalisera och automatisera sina tjänster via no-code plattformar. Vi erbjuder en ny kundupplevelse genom att använda Efectes mjukvara för att flexibelt hantera en rad av externa och interna tjänster inom områden såsom IT, HR, kundtjänst och identitetshanteringssystem. Vi älskar att stå till tjänst, och vår mission är att göra våra tjänster fullständiga! Vi hjälper företag att digitalisera samt automatisera sina tjänster. Med över 300 kundimplementeringar har vi hjälpt hundratusentals slutanvändare att automatisera och digitalisera sitt vardagliga arbete.

Vårt svenska försäljningsteam består av sakkunniga proffs med erfarenheter inom försäljning och leverans till både privat- och offentlig sektor. Nu söker vi en ambitiös och entusiastisk Sales Account Manager / Försäljningschef för att stöda vår snabbväxande SaaS verksamhet i Norden och Tyskland, med fokus på den svenska marknaden. Du är en driven självgående person som triggas av högt tempo, utveckling och långsiktiga relationer. Du jobbar strukturerat och når dina resultat med fokus på service och kvalitet samtidigt som du skapar relationer med guldkant. Vi strävar till att bygga varaktiga förhållanden med alla våra kunder. Slutanvändarens erfarenhet ligger i centrum för allt vi gör.

VI ERBJUDER

 • Ett attraktivt jobb på ett innovativt SaaS-bolag
 • Ett bolag som bygger långsiktigt
 • En platt organisation som andas entreprenörskap
 • Utvecklingsmöjligheter
 • Utmaningar, högt tempo och kollegor med passion för vad de gör
 • Lojala kunder
 • En arbetsplats med stort engagemang där alla bidrar och kan påverka
 • En arbetsgivare som ger dig möjlighet att utvecklas och forma din egna roll

Vi är på en spännande tillväxtresa där vi nu söker efter en person som kan ta sig an rollen som Sales Account Manager. Denna nyckelroll är viktig för vår framtid då du skapar nya affärsmöjligheter och -relationer med nya kunder. Tillsammans skapar vi kundvärde! Har du dessutom energi, eget driv och ett affärssinne som präglas av en prestigelös och ödmjuk inställning – läs mer om vad som krävs för att bli vår nya kollega!

OM ROLLEN

Du håller i nycklarna till framgång och ansvarar för hela försäljningsprocessen från prospektering till avslut. Vi förväntar oss att du använder ditt eget omdöme och erfarenhet till att driva försäljningen. Du har både friheten att prestera självständigt och stödet av vårt suveräna försäljningsteam. Detta innebär att det är möjligt att arbeta självständigt men du har också chansen att diskutera potentiella kunder och annat med kollegor, och ta beslut tillsammns. Vi arbetar mot gemensamma mål genom våra individuella styrkor.

I rollen som Sales Account Manager spenderar du tid ute hos kunder, skapar relationer, gör affärer och bygger förtroende. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:

 • Ansvar för hela försäljningsprocessen
 • Bygga och ansvara för din egen pipe – du drivs av nykundsförsäljning
 • Att arbeta mot motiverande mål och KPI:er
 • Samarbete med teamet för att skapa värde och utveckling

Detta kan bli början på en givande resa för dig som har det som krävs för att lyckas i rollen. Du rapporterar till VD. En del resor ingår i tjänsten.

OM DIG

För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas behöver du ha en stark passion för försäljning, gärna ett intresse för tech / it, se möjligheter, känna ansvar och ha passion för att skapa värde för kunder. Du skapar kundrelationen och trivs med nykundsförsäljning. Som person är du en bra lyssnare, kommunikativ, affärsmässig och bygger starka långsiktiga relationer. Du är trygg i dig själv, skapar tillit och förtroende i dina relationer och tar dig an dina uppgifter med stort engagemang. Du levererar kvalitet och satsar helhjärtat på ditt uppdrag. Du trivs i en miljö som är präglad av entreprenörskap och där alla hjälps åt för att bidra till Efectes framtidsresa.

DINA ERFARENHETER OCH KOMPETENSER

 • Du har sälj- och affärssinne och har dokumeterad erfarenhet av att framgånsrikt driva säljprocesser
 • Du har erfarenhet av SaaS, mjukvaru-/cloud-lösningar, samt av B2B försäljning inom IT/SaaS/Software industrin
 • Du har förståelse för processer i verksamheten och kan översätta dem till lösningsförslag – du inger förtroende i dialog med kund
 • Du har erfarenhet av komplex lösningsförsäljning och god förmåga att förstå kunders verksamhet och utmaningar
 • Du har lätt för att skapa kontakter och bibehålla goda relationer
 • Du har både självdisciplin och ett starkt självledarskap
 • Du har med fördel jobbat både mot den privata som den offentliga sektorn
 • Du är välformulerad i tal och skrift på svenska och engelska (tyska är meriterande)
 • Du har en eftergymnasial utbildning
 • Meriterande: du har erfarenhet av Service Management (och/eller andra affärssystem och processverktyg)

Låter detta som ett intressant uppdrag? Då kanske detta är chansen för dig! – skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsiden gått ut.

MER OM EFECTE

Läs mer om oss här

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan