Två Sales Executive Managers

Stockholm

Det börsnoterade bolaget Jojka har under de senaste åren utvecklat marknadens ledande SaaS-plattform för SMS kommunikation. Plattformen skapar en förbättrad kundupplevelse och ökar försäljningen genom att styra och digitalisera kundresan inom segmenten e-handel samt hotell- och upplevelseindustrin. Geografiskt fokus vad gäller försäljning är för närvarande Norden men ambitionen är att ta sig ut i Europa under 2022. Nu söker vi två Sales Executive Managers som vill hjälpa våra kunder till större framgång. Vill du vara med i ett snabbväxande företag tillsammans med erfarna entreprenörer i Stockholms hetaste Techmiljö? Då är detta tjänsten för dig.

Mer om företaget:

Bolaget är noterat på Spotlight Market och har idag cirka 850 aktieägare. Vi har tydliga tillväxtplaner och söker nu efter rätt personer för att vara med på resan mot fortsatt framgång. Bolaget sitter i innovativa lokaler på Epicenter i Stockholms hetaste techmiljö (www.epicenterstockholm.com). För att fortsätta tillväxtresan söker bolaget nu dig/er med en stark vilja att vilja vara med och utveckla Jojka till nästa steg. Om det blir du som jobbar hos oss kommer du uppleva ett företag som värderar att man har kul på jobbet och som vill vara med på en utvecklingsresa.

Om rollen som Sales Executive Manager

Kanske har du alltid drömt om att starta eget och ser dig själv mer som entreprenör än anställd, men inte vågat eller kunnat ta steget ännu? Här får du allt som har med entreprenörskap att göra, där din egna insats, vilja och driv kommer vara avgörande för din och bolagets utveckling. Vi ser gärna att du har någon form av tidigare erfarenhet från försäljning inom B2B, men det viktigaste är att du har viljan att lyckas och att du är intresserad av och brinner för att skapa affärer och få vara med och utveckla ett bolag mot högre höjder. Fokus i tjänsten kommer vara försäljning och det är du som ska bli vår spjutspets inom detta område. Vi förväntar oss därmed att du har rätt mindset för att ta dig fram på det hårda sättet via telefon, kreativiteten att hitta nya leads samt att i slutänden kunna göra avslut. Du kommer få följa med dina vunna kunder på resan och utöver det kommer du att få jobba en del med befintliga kunder. För att du skall lyckas kommer vi att utbilda dig i våra och våra partners produkter. Lyckas du, så lyckas vi, det ligger därmed i vårt intresse att skapa förutsättningar för din framgång. I utbyte för dina insatser och att du lyckas kommer du få stor insyn i att driva bolag och vänner för livet som kommer stötta dig i vått och torrt.

Vad är fokus för rollen som Sales Executive Manager

●       Att växa Jojkas affär genom att driva försäljning från första mötesbokningen till avslut

●       Löpande säkerställa kundnöjdheten

●       Bygga långsiktigt hållbara kundrelationer

●       Vara med och aktivt utveckla Jojka som bolag och dess tjänsteutbud

Vem du är:

●       Du har tydliga entreprenöriella egenskaper

●       Ödmjuk med ett starkt driv att utvecklas och uppnå högt ställda mål

●       Fylld med positiv energi som smittar av sig på kollegor och kunder

●       Orädd och uthållig

●       Trivs med att vara en del av ett litet team och har en förmåga att själv hitta din inre motivation

●       Vana att jobba i Officepaketet, CRM och andra digitala verktyg som stödjer försäljningsarbetet

●       Gillar Jojkas värderingar Engagemang, Nyfikenhet, Ansvar och Glädje

Erbjudande:

Du erbjuds en fast lön plus en provisionsmodell utan tak samt mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer få all utbildning som krävs för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen.

Här kan du läsa mer om Jojka: www.jojka.com

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Kristian på 072-308 16 45 eller på kristian.ekelund@salesonly.se

Vi hoppas att du söker tjänsten redan idag!

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan