SalesOnly söker en National Account Manager

Stockholm

Vi på SalesOnly är drivna, passionerade och nyfikna individer med stort yrkeskunnande och gedigen affärsförståelse som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring. I vår senaste medarbetarundersökning var utfallet tydligt. Vår eNPS är extremt hög och engagemanget på topp! Detta är en oerhört viktig faktor för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål.

Försäljning är en av de svåraste nischerna inom rekrytering – och samtidigt helt avgörande för att bygga lyckade företag. SalesOnlys framgångar grundar sig i djup affärsförståelse och Nordens största kandidatnätverk inom försäljning. Vi håller hög standard. Därför har vi också lyckats samla marknadens bästa B2B-säljare i vårt nätverk. Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker därför nu ännu en driven och rådgivande säljare för att ta oss mot vårt mål. Mer än 80% av våra kunder är återkommande och vi har idag en oerhört stark position på marknaden med ett varumärke som kännetecknas av kvalitet, rådgivande och ett oerhört driv.

Så hur har vi lyckats inta en sådan stark position och varför skulle du vara intresserad av att arbeta hos oss? Egentligen är det ganska enkelt. Vi har ett tydligt WHY, vi brinner för det vi gör, har en hög ambition och alla som arbetar här har en stark känsla av att skapa relevans och värde för våra kunder och kandidater.

Vi är dessutom samarbetspartner med Mercuri International som är ett svenskt forskningsinstitut. De forskar inom köp/säljlogiker och samtliga på SalesOnly är certifierade i deras Sales Excellence modell. Vi är det enda bolaget inom vår nisch som arbetar med faktabaserad relevans kopplat till försäljning

Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Vi är en del av Wise Group som är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Inom Wise Group finns det 9 bolag med varsitt unika kunderbjudande och tillsammans har vi en kundportfölj med mer än 6000 kunder! Om du redan här ser möjligheterna för cross selling så fortsätt läs.

Om rollen som National Account Manager

Vi vill att du ska driva försäljning av våra tjänster inom rekrytering och vår konsultlösningDu kommer att jobba med ett ambitiöst, varmt och drivet team. Du utgår ifrån Wise Groups huvudkontor, House of Wise, mitt i hjärtat av Stockholm och rapporterar till vår National Sales Manager[EN1] Elin. I din vardag kommer du jobba nära framför allt Elin men även med våra skickliga och seniora rekryteringskonsulter som alla har egen säljbakgrund och som gärna hänger med på kundmöten.

I din roll arbetar du proaktivt med att kontinuerligt identifiera nya beslutsfattare, att knyta kunden närmre till dig och att säkra nya intäkter. Dina kunder finns i huvudsak i Stockholmsområdet, men även till viss del ute i landet.

Vår affär kräver hög marknadsnärvaro och aktivitet både genom relationsförsäljning och nätverkande internt såväl som externt och givetvis även genom digital närvaro. Du driver själv hela säljprocessen från prospektering, kontakt, möte, lösningsförslag, avslut och utveckling.

Personliga egenskaper & bakgrund

För att du ska trivas med oss – och vi med dig – är det en förutsättning att du vill vara en del av en tillväxtorganisation, att du vet att det krävs hårt jobb, struktur och ihärdighet för att lyckas, att du brinner för att skapa kundnytta, är trygg, positiv, prestigelös och engagerad. Att du är en säljprofil som på egen hand ständigt snappar upp trender och är nyfiken på hur vårt näringsliv utvecklas och varför. Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning, vet hur man använder data och system till sin fördel och gärna nördar om försäljning tillsammans med andra.

Meriterande är om du har tidigare hands-on erfarenhet av vår bransch och har erfarenhet av att driva affärer med/mot CFO, HR, FC och VD.

Varmt välkommen med dina frågor eller din ansökan! Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Christopher Thorstrand på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan