New Business Developer

Stockholm

Aimo Share söker en driven och erfaren New Business Developer!

Är du en helhjärtad, driven och nytänkande säljare på jakt efter ett snabbväxande Saas- bolag där du kan få utlopp för din talang och vara med på en meningsfull och spännande resa? Då ska du bli en del av vårt fantastiska team på Aimo Share!

Aimo Share ägs och finansieras av det japanska investmentbolaget Sumitomo Corporation. Genom att vara lyhörda för samhällets framsteg, och genom att omfamna förändring, har de vuxit till en av Japans största investerare. Med insikt om framtidens mobilitet har Sumitomo och Aimo Share bokstavligen växlat upp för att möta de nya behoven hos stockholmare på väg. Aimo Share grundades 2018 och är ett systerbolag till Aimo Park, Nordens största parkeringsbolag.

Aimo Shares affärside är att tillhandahålla smart bildelning med 100% elbilar. Istället för att leasa eller investera i egna bilar kan alla medarbetare på ett företaget dela elbilar. Allt som behövs är en mobiltelefon, du hämtar upp bilen i närområdet och lämnar den när du har kommit fram. Aimo Share ser till att koppla upp dig mot ett välsmort nätverk av mobilitet, genom att lansera Stockholms första elbilsdelning.

Om rollen:

Vi letar efter en dedikerad säljare som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Sverige. Din roll kommer att fokusera på försäljning mot nya potentiella kunder och du kommer att rapportera till försäljningschefen i Sverige.

Som B2B-säljare på Aimo Share ansvarar du för hela säljprocessen – från att hitta din prospekt, boka möten för att ta dem ombord på vår bildelningsplattform. Du fokuserar främst på nya kunder och delvis inkommande. Vi har 100 % kundbehållningsgrad, och vi värdesätter relationen med kunden högt. Du säljer till medelstora och stora företag privat sektor. Vi är idag verksamma i Stockholm men har ambitioner att växa nationellt.

För att lyckas med din roll arbetar du nära dina kollegor och chef. Förutom alla dina stöttande kollegor har du självklart tillgång till ett modernt CRM-system, företagsbil under arbetstimmar, verktyg för prospektering och annan utrustning för att kunna arbeta så effektivt som möjligt.

Samarbete och lärande värdesätts högt hos oss. Du kommer att arbeta nära både verksamheten utvecklings- och marknadsföringsteam för att förbättra vår produktportfölj och marknadsföringsaktiviteter. Aimo Share växer och utvecklas hela tiden, här har du möjlighet att utveckla dina säljkunskaper och ta en ledarroll i framtiden.

Vi tror att du har:

• Minst fem års erfarenhet av att arbeta med B2B- försäljning.

• Minst ett års erfarenhet av försäljning av Saas- lösningar.

• Erfarenhet av att arbeta med KPI:er och affärsmetoder.

• Erfarenhet av att arbeta med CRM verktyg.

• Analytisk och strukturerad

• Behärskar engelska och svenska flytande

• Körkort

Som person tror vi att du:

• Tar ansvar, är entreprenöriell och älskar utmaningar

• Ta saker i dina egna händer istället för att vänta på bättre tider

• Vet att försäljning inte är ett yrke utan en livsstil

• Inte rädd för att ta ett nej från en kund, och som ser utmaningen i att få det till ett ja

• Älskar uppstartsmiljön med högt tempo och varierande dagar

Vi vill växa tillsammans!

Vi är ett ungt företag men har på kort tid vunnit många fina kunder och fin tillväxt. Det betyder att du kommer att ha stor inverkan och möjlighet att både forma och utveckla rollen.

För att passa in i vår helhjärtade vinnarkultur måste du ha mycket passion för vad du gör, inte vara rädd för att komma med nya kreativa idéer och älska att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor Hernborg, på tel: 076 000 18 67 eller via mejl: viktor.hernborg@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan