Business Development Representetive

Stockholm

Business development representetive

KonsultNet växer och bygger ut säljorganisation, där du i rollen som Business development representative får en betydelsefull del för utvecklingen av bolagets position då tillväxt är målet. I linje med företagets strategiska mål kommer din uppgift bestå av att prospektera, boka möten och genomföra interaktioner med nya kunder tillsammans med seniora kollegor. Ditt fokus kommer vara att bearbeta och skapa nya, kvalitativa möten till dina kollegor för att dom ska kunna skapa maximal affärsnytta för kunder.

Vi söker dig som är en kommunikativ och lösningsorienterad. Du är driven, har en stark initiativförmåga, är förtroendeingivande och har en naturlig affärsmässighet. Du är van vid att skapa resultat genom högt tempo, aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden. Du är alltid trygg i dig själv, ödmjuk inför olika typer av kundbehov och känner dig bekväm i en rådgivande roll som säljare.

För att lyckas i rollen är du ambitiös, trygg och driven i att hitta vägar till rätt beslutsfattare och vågar tänka utanför boxen. Du är van vid att prospektera på ett strukturerarat sätt, kreativt arbeta fram och driva nya affärsdialoger.

Vi erbjuder dig:

  • Chansen att representera ett bolag i stark tillväxt och med hög ambition
  • En betydelsefull roll som säljare när man är på språng att växa bolaget
  • En stimulerande och utvecklande yrkesvardag i en spännande chans när man ska växa säljorganisation med högt tempo.
  • Kompetenta och engagerade kollegor i en positiv, dynamisk arbetsmiljö
  • Stora möjligheter att utvecklas i din roll som säljare.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av B2B-försäljning inom telemarketing
  • Er van med att hålla högt tempo och aktivitet i tidigare roller inom försäljning
  • Er en lagspelare och som önskar att jobba mot högt uppsatta mål
  • Ett brinnande intresse för affärer, att skapa affärsnytta, samarbeten och goda, långsiktiga affärsrelationer

Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande, som är orädd att ta initiativ och som vill vara med och bygga upp KonsultNets säljorganisation.

Rollen kräver även att du är behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, har goda kunskaper i Officepaketet.

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Cecilia Lallerman. För eventuella frågor kan du smsa / ringa Cecilia på 076-0001809 eller maila på cecilia.lallerman@salesonly.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

KonsultNet:

Är ett konsultbolag som jobbar med affärsystemet Unit4, bland kunderna finns några av Sveriges största bolag. Ett företag som jobbar både med hjärna och hjärta och där man är mån om sina

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan