Sales & Business Development Manager

Malmö

Compass Group Sverige är en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter runt om i landet. Vår verksamhet omsätter ca 3 miljarder kronor. I Sverige är vi ca 2700 medarbetare som driver fler än 450 restauranger och 10 konferensanläggningar.
Vår vision och våra värderingar uttrycker det Compass Group står för. De vägleder oss i våra beslut, handlingar och beteenden, kommer till uttryck i den service vi ger våra kunder varje dag, världen över, och är drivkraften för vårt arbete och vår tillväxt. Vi ska vara en leverantör av måltidsservice och supporttjänster i världsklass, känd för suveräna medarbetare, suverän service och suveräna resultat.

Nu har du chansen att bli en del av marknadsledande Compass Groups fantastiska team! Som vår nya Sales & Business Development Manager kommer du ansvara för att sälja våra restaurangkoncept till nya kunder inom segmenten Business & Industry samt Public. Det innebär att du kommer sälja kundanpassade helhetslösningar till kunder inom både den privata och offentliga sektorn, till exempel företag, kommuner, skolor och sjukvård. Då vi även erbjuder Facility Managementlösningar, så som lokalvård, receptionsservice mm, har du alltid ett bredare perspektiv med dig i mötet med kund med målsättningen att bredda affären.

Ditt uppdrag blir att identifiera nya kunder och driva försäljningsprocessen från start till mål. Med stöttning av vårt stjärnteam av kulinariska profiler internt, är du konsultativ och kreativ gentemot kund i valet av koncept. Våra säljcykler är ofta längre med ett större antal beslutsfattare, vilket förutsätter att du har en passion och fallenhet för komplexa affärer där kundernas medarbetare (våra gästers!) välmående står i fokus, samt ett genuint intresse för mat och hållbarhetsfrågor. Du lämnar sedan med varm hand över till våra team inom drift och kundrelationer som säkerställer implementation av våra koncept och som ansvarar för att utveckla kunderna vidare. Den här rollen passar alltså dig som drivs av att driva nykundsförsäljning av komplex karaktär.

Du utgår från vårt kontor i Malmö och ditt upptagningsområde är Skåneregionen, det kan hända att du får arbeta med spännande business case även på annan ort, varför vi gärna ser att du har möjlighet att resa i tjänsten.

Om dig

För att vara lyckosam i rollen som Sales & Business Development Manager är du en stjärna på att skapa nya relationer, såväl externt som internt! Det här är alltså säljrollen för dig som älskar att riva upp damm och skapa nya affärsmöjligheter.

Vidare ser vi att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning där du drivit större affärer från ett par miljoner och uppåt
  • Förmåga att strukturera och planera din säljtid, en vana av att arbeta i CRM samt är effektiv och lösningsorienterad.
  • Ett stort intresse för mat – kanske har du ett förflutet i kök eller restaurang?
  • B-körkort

Drömkandidat för oss vore om du som söker…

…har en liknande säljroll hos en branschkollega till oss idag och har erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom restaurang och Facility Management.

Känner du att den här annonsen är skriven för dig? Då ska du ansöka redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med eventuellt fysiskt möte innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan