Account Manager

Stockholm

Vill du arbeta med projektaffärer där du är med och säkrar kundens kritiska verksamhet? Är du en säljare med kunden i fokus som drivs av att skapa mervärde för dina kunder och deras verksamheter? Hos oss på Coromatic får du möjligheten att utmanas i komplexa säljprojekt och långa säljcykler. Vi söker nu en ny stjärna som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vi erbjuder

Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att samhällsviktiga organisationer som sjukhus och räddningstjänst kan driva sin verksamhet utan störningar eller avbrott.  Vi kan erbjuda en säljroll som gör skillnad på riktigt inom ett stabilt och välmående bolag. Hos oss får du möjligheten att samarbeta med ytterst engagerade och kompetenta kollegor som brinner för att hålla vårt affärsområde i framkant! Vårt fokus ligger på teamet och att arbeta i grupp då vi vet att ingen affär vinns ensam. Vår nästa Account Manager kommer att få vara delaktig i många spännande cases och kommer erbjudas möjligheten växa in i en senior försäljningsroll hos oss.

Om rollen

I rollen som Account Manager ligger fokus på att bedriva ett strategiskt säljutvecklingsarbete för utvalda kunder inom vårt affärsområde Datacenter & uppkopplade kontor. Du ansvarar för att ta fram sälj- och omsättningsplan, och driva din försäljning efter uppsatt plan. Du kommer att arbeta med både nykundsförsäljning & befintliga kundrelationer där du driver hela kundresan från första kontakt fram till överlämning och en nöjd kund. Datacenter och Uppkopplade kontor är en komplex affär med många tekniska komponenter så som UPS, reservkraft, kyla, nätverk, kommunikation och racklösningar, och du kommer att ha stöd i ett kunnigt och engagerat team med kollegor som alltid ställer upp för varandra. 

Om dig

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:

  • Erfarenhet av B2B-försäljning i långa säljcykler (1-2 år)
  • Erfarenhet av relationsförsäljning, konsultativ försäljning och lösningsförsäljning
  • En grundläggande förståelse för vår och målkundens verksamhet (datacenter med komponenter så som UPS, reservkraft, styranläggning, nätverk, kommunikation, rack)
  • Du är trygg med att kommunicera muntligt och skriftligt på affärsengelska kring komplexa tekniska affärer

För denna roll letar vi efter dig som trivs med att skapa och bygga långsiktiga affärsrelationer med kunderna. Vi letar efter dig som är förtroendeingivande och trygg i förhandlingssituationer, och som har strukturen för att arbeta med långa säljcykler. Vill du i framtiden utvecklas och ta klivet till en senior försäljningsroll så är vi en extra bra matchning! Vi vill gärna hitta dig som vill växa tillsammans med oss!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Account manager hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan