Nordisk KAM Retail & E-Commerce till CEVA

Lund

Som Key Account Manager har du en nyckelroll i vår nordiska organisation. Ditt uppdrag blir att utveckla samarbetet och affärsrelationen med våra absolut viktigaste kunder inom e-handeln, apotekskedjor och våra grossister i Norden. Du ansvarar för försäljning och lönsamhetsstyrning för några av våra nyckelkunder och har övergripande budget och prognosansvar, samt arbetar för att säkra lönsam tillväxt för såväl oss som för våra kunder. Dina arbetsuppgifter består också av att analysera kundbeteenden, strategiskt prognosarbete, förhandla och prissätta, samt att tillsammans med övriga organisationen planera och genomföra kundplaner per kund.

Du kommer att företräda Cevas Business Unit ”Companion Animals” med varumärken Feliway, Adaptil, Diarsanyl och Douxo. Du utgår från Cevas lokaler i Lund och arbetet innebär en del resor till framförallt Danska kontoret i Vejle.

Du rapporterar till Nordic Business Unit Manager – Companion Animal

Vi erbjuder dig

  • En spännande tjänst inom en intressant och växande bransch med möjlighet att påverka din och Cevas fortsatta utveckling
  • En chans att självständigt bygga vidare på en marknad med starka tillväxt- och utvecklingsmöjligheter
  • En varm och kreativ arbetsplats med en positiv atmosfär

Om dig – Egenskaper & Erfarenheter

Du har en god kommunikativ förmåga, samt behärskar svenska och engelska bra, i tal och skrift. Du tar snabbt till dig ny information och kunskap samt att du trivs med att driva förbättringar. Som person är du ambitiös, strukturerad, engagerad, nyfiken, kommunikativ, samt ansvarstagande i ditt agerande och har förmåga att utveckla långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Du inser vikten av teamarbete och delar gärna av dig med erfarenheter och driver gruppen framåt. 

Du har en stark inre drivkraft och mycket god förmåga att analysera, administrera och hålla koll. Du trivs med att ta ansvar i en affärsstrategisk roll och brinner för försäljning.

Krav i korthet:

  • framgångsrik bakgrund av strategisk försäljning KAM nivå mot retail och E- commerce, branscherfarenhet är starkt meriterande
  • vi förutsätter att du har en stark drivkraft att skapa affärer och att du är resultatorienterad, lyhörd och kvalitetsmedveten.
  • kommersiellt fokus och omfattande kunskap gällande vår slutkunds köpbeteende
  • god förståelse och insikt i dina kunders vardag, utmaningar och behov

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 076-000 18 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Om Ceva

Ceva Animal Helath är ett globalt veterinärmedicinskt företag som fokuserar på forskning, produktion och marknadsföring av läkemedel och vacciner för sällskapsdjur, nötkreatur, får, svin och fjäderfä. Ceva tillhandahåller produkter och tjänster som skyddar och förbättrar livskvaliteten för våra djur.Det ultimata för oss är när vi genom detta arbete också får en påverkan på människors välbefinnande. Länken mellan människa och djur utgör en livsnödvändig del i våra liv och det tycker vi ska återspeglas inom vetenskapen. Ceva har kontor i 45 länder och aktivt involverade i projekt i mer än 110 länder. Med 12 utvecklingscenter (R&D), 25 produktionsanläggningar och med mer än 5000 anställda över hela världen är vi ett globalt företag i ordets rätta betydelse.

Ceva.se

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan