KAM E-handel till BaByliss i Malmö

Malmö

Som Key Account Manager har du en nyckelroll i vår nordiska organisation. Ditt uppdrag blir att utveckla samarbetet och affärsrelationen med våra absolut viktigaste kunder i Norden primärt inom e-handel. Du ansvarar för en del av våra nyckelkonton, där din erfarenhet som tidigare/nuvarande key account manager är viktig. Arbetet sker både på vårt nya kontor i Hyllie samt ute hos kund och består av att delta på mässor och utbilda våra kunder i våra produkter. Du är kundens primära kontaktyta och du kommer att bygga relationer på såväl operativ- som strategisk nivå.

Resor förekommer inom Norden och placering är på vårt kontor i Malmö.

Vi erbjuder dig

  • Du erbjuds en spännande och utmanande tjänst i ett marknadsledande företag där utvecklingen sätts av dig själv.
  • Ett företag med framåtanda och driv, kompetenta kollegor och en familjär atmosfär.
  • Möjlighet att påverka och bidra med strategi, kompetens och dina tankar kring morgondagens försäljning inom hår -och skönhetsbranschen

Om dig – Egenskaper & Erfarenheter

Du har en erfarenhet av att förhandla med professionella inköpare därför är din erfarenhet som tidigare/nuvarande KAM är viktig. Du trivs med och känner dig bekväm i förhandlingsrollen där du är mycket skicklig på avslut. Du är drivande med målet i fokus och har en god förmåga att skapa och bibehålla goda affärsrelationer.

Avgörande för att du ska trivas och bidra i denna roll, är att du har ett genuint intresse för människor, är tydlig i ditt arbete internt och externt, samt har en passion för affärer i stort. Du har även förmågan att prioritera och fatta affärsmässiga beslut, och är självgående.

Krav i korthet:

  • framgångsrik bakgrund av strategisk försäljning inom denna eller närliggande bransch där du har en vana att arbeta mot e-handelskunder.
  • du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som medarbetare samt behärskar att navigera i stora och komplexa kundorganisationer.
  • vi förutsätter att du har en stark drivkraft att skapa affärer och att du är resultatorienterad, lyhörd och kvalitetsmedveten.
  • kommersiellt fokus och omfattande kunskap gällande vår slutkunds köpbeteende
  • god förståelse och insikt i dina kunders vardag, utmaningar och behov

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 076-000 18 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Om BaByliss Nordic:

Vi arbetar med tre olika varumärken: BaByliss, BaByliss PRO och Cuisinart. BaByliss är världsledande tillverkare av hår- och skönhetsprodukter för både hemmabruk och professionell användning. 30 miljoner elektriska produkter säljs varje år globalt i mer än 80 länder. BaByliss fokuserar på innovationer med målsättningen att konsumenterna ska kunna styla sig själva som proffsen. BaByliss PRO är vår produktserie för professionellt bruk. Cuisinart är ett ledande varumärke inom elektriska köksprodukter.

CONAIR CORPORATION

Conair Corporation began in 1959 as a small hair appliance and hair care company. Today it is one of the largest and most diversified consumer products companies in the world. This global leader in the manufacture and distribution of personal care, grooming, health and beauty products, and premium kitchen electrics, tools, and cookware, is headquartered in Stamford, Connecticut. Conair’s passion for innovation and technology continue to produce products that exceed customer expectations.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan