Utesäljare

Stockholm

Rahmqvist söker drivna och engagerade utesäljare.

Vill du jobba i ett genuint familjeföretag med fina värderingar, stort kundfokus och en stark säljkultur? Då är detta något för dig!

Alla förtjänar en Happy Workday! Vi på Rahmqvist är experter på arbetsplatser. I över 65 år har vi besökt miljontals företag och förstår de utmaningar som finns ute på arbetsplatserna, men vi vet också hur de bäst kan lösas. Våra lösningar är noggrant utformade utifrån kunders behov och utmaningar för att skapa organiserade och effektiva arbetsdagar. Genom våra olika varumärken är vi specialister inom flera olika områden.

Vi erbjuder

Du får arbeta i ett företag som är fyllt av kunskap, energi och passion. Du får jobba i en organisation som andas kvalité och hållbarhet. Vi på Rahmqvist kommer göra allt som står i vår makt för att hjälpa dig att lyckas. Som säljare hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter.

OM TJÄNSTEN

Serama som är ett av Rahmqvists varumärken söker nu en driven, engagerad säljare. Seramas fokus ligger inom organisering och effektivisering av arbetsplatser. Du bearbetar en mix av nya och befintliga kunder inom privat sektor såväl som stat och kommun. Du mäts på din försäljning och din arbetsplats kommer att vara ute på fältet hos våra kunder. Vi söker dig som verkligen älskar försäljning och mötet med kunden. För rätt person kommer den här tjänsten att innebära stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

  • Du driver din försäljning
  • Du spenderar din tid ute hos kunderna
  • Du brinner för att nå högt uppsatta mål
  • Du kan påverka din lön

Om dig

Vi söker dig som brinner för försäljning och mötet med kunderna – du vill jobba ute i fält nära kunderna. Du har ett starkt eget driv och förmåga att sprida din positiva energi vidare till kollegor och kunder. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och du är en vinnarskalle!

  •  Du har tidigare erfarenhet av uppsökande direktförsäljning eller telefonförsäljning
  •  Du är en positiv person och ser möjligheter
  •  Du brinner för försäljning
  •  Du har B-körkort

Meriterande

  •  Vana av att jobba självständigt ute på fältet
  •  Bakgrund inom idrott

Har du det som krävs för att lyckas hos oss – skicka in din ansökan snarast!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan