Säljare Stockholm

Stockholm

Vi söker nu en affärsdriven säljare som ska vara med och utveckla vårt företag och vi utvidgar därför organisationen med fler medarbetare i Stockholm. Du kommer att arbeta med att boka in och besöka nya kunder men även vissa befintliga kunder. I arbetet ingår att göra canvasbesök som en del av vardagen. Du ansvarar för hela processen från prospektering till avslut samt uppföljning och med ett stort affärsmannaskap, tillsammans med stark egen motor har du rätt förutsättningar för att lyckas i rollen.

VI ERBJUDER:

Företaget har haft en stark lönsam tillväxt vilket har inneburit stora marknadsandelar främst i Södra Sverige. Vi genomgår nu en satsning för att bli starkare även inom fler geografiska områden

  • Stabilt företag som växer
  • Stark miljöprofil
  • Självständig och utvecklande roll i bolaget
  • Goda framtida utvecklingsmöjligheter
  • Ingår i ett team av kompetenta medarbetare och trevliga kollegor

OM DIG/VI SÖKER DIG SOM:

Du ska ha en stark drivkraft och drivas av att göra affärer och leverera resultat. Du bör ha jobbat som resande säljare tidigare och har vanan att jobba strukturerat och självständigt.

Förutom detta ser vi även att du som söker har:

  • Minst 5 års erfarenhet av B2B försäljning, med dokumenterat goda resultat
  • Vana från att jobba i CRM
  • Körkort är ett krav

Du kommer utgå från vårt kontor i Kista, därför ser vi gärna att du bor i Stockholm.

Är du en driven, motiverad och erfaren säljare som vill vara med på en spännande tillväxtresa? Skulle du passa in i ett spännande och innovativt företag med tillväxtambition och stark miljöprofil?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 0760-00 18 10 eller via mail: shahnoza.ibragimova@salesonly.se. OBSERVERA att p.g.a. GDPR så tas inga ansökningar eller CV emot via mail. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

HR Björkman Entrémattor AB har som vision att alltid vara den ledande mattleverantören när det gäller service, kvalité, miljötänkande, och kan stoltsera med flera olika miljöpriser. Senast i raden är Europeiska kommissionens EMAS Awards.   

Läs mer om oss på: www.hrbjorkman.se

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan