New Business Development Manager Stockholm

Stockholm

Vill du komma till ett stabilt, starkt och välmående företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas och där du får chans att göra skillnad? Vi på Elanders söker nu en New Business Development Managers (BDM) till våra respektive affärsområdena Print & pack och till vårt lite nyare affärsområde Supply Chain.

Som BDM kommer du att fokusera på att identifiera nya prospects för att göra dem till oerhört nöjda kunder. Med nyfikenhet och stor passion för nya affärer, river du upp damm på fältet och har ständigt örat mot rälsen för nya möjligheter. Till din stöttning har du ett kompetent team som supporterar dig kring tekniska frågor och uträkningar, medan du säkerställer att affären går i hamn!

Du utgår från vårt kontor i Vällingby i Stockholm.

Vi erbjuder

Hos oss på Elanders får du det bästa av två världar; du blir en del av ett snabbrörligt svenskt företag som har möjlighet att göra kundunika lösningar – samtidigt som det finns en stor global närvaro. Det innebär såklart goda utvecklingsmöjligheter för dig att växa tillsammans med oss!

Vi har en kultur där vi värdesätter våra medarbetare, tillämpar frihet under ansvar och har roligt tillsammans. Hos oss får du vara dig själv!

Om dig

Vi tror att du, precis som vi, älskar att vara ute hos kund och göra affärer! Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs och du är en person som lätt får kontakt med nya människor på ett naturligt och okonstlat sätt. Om vi frågade dina kunder skulle de förmodligen säga att du är förtroendeingivande, alltid är mån om att göra det lilla (stora!) extra och är en ambassadör för de lösningar du representerar.

I övrigt ser vi gärna att du har:

  • Gedigen erfarenhet av B2B lösningsförsäljning med ett proven track record av lyckosam nykundsförsäljning mot slutkund
  • Ett högt affärsdriv och en vilja att lyckas i dina affärer
  • En utpräglad entreprenörsådra och älskar att vara ute på fältet och göra affärer
  • Förmågan att sälja helhetslösningar och att vara rådgivande och analytisk i din försäljning
  • Sinne för struktur, ordning och reda

Vill du anta utmaningen och bli en del av oss? Då ska du söka redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras efter 10 augusti, välkommen med din ansökan redan nu. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan