Regionssäljare

Stockholm

Unifaun söker en driven regionssäljare!

Just nu söker Unifaun en driven och målinriktad Regionssäljare till sitt team i Stockholm.

I rollen som Regionssäljare på Unifaun blir du en del av att få Europa att snurra. Paketen i nästa lastbil du ser har troligtvis passerat Unifauns plattform, fraktetiketten på din leverans från Footway, babyshop.se eller Junkyard är märkt Unifaun, och vindkraftverken snurrar vidare med hjälp av reservdelar snabbt distribuerade via Unifaun. Unifaun är det digitala navet för över 300 miljoner transporter varje år och trots att gemene man kanske inte tidigare tänkt på Unifaun är vi en central del av att få vardagen att fungera.

Unifauns TA-system utgör en central del i europeisk logistik med över 300 miljoner transporter varje år.

För att fortsätta lyckas med detta behöver vi din hjälp!

Om tjänsten

Som regionansvarig säljare på Unifaun ansvarar du för att skapa lönsamma och långsiktiga affärer med deras befintliga kunder samtidigt som en stor del av ditt fokus kommer att ligga på att etablera nya relationer och ta in nya affärer. En viktig del av rollen innebär även att du ska utveckla och underhålla nätverket av transportörer med fokus på att skapa långvariga samarbeten. Utöver detta ska du både förvalta och vidareutveckla samarbetena med befintliga återförsäljare.

Du kommer främst att arbeta enskilt med fullt kundansvar men du kommer även agera som en viktig spelare i ett större team mot stora konton. Vidare ingår även arbetsuppgifter så som att bidra till produktutveckling genom att ständigt vara uppdaterad med info från befintliga användare, kartlägga nya kundbehov samt hålla koll på konkurrerande produkter.

Du har även ansvarig för Unifauns marknadsföring i din specifika region.

Vi erbjuder:

• Ett arbete i en bransch som är i framkant

• Snabba beslutsvägar, platt organisation

• Entreprenöriell känsla

• Stor frihet under ansvar

• Marknadsmässig lön och årsbonus

• God teamkänsla

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter och kunskaper från IT-, transport- och/eller logistikbranschen. För att axla rollen som regionansvarig säljare på Unifaun tror vi att du tidigare arbetat med uppsökande komplex försäljning. Just försäljningen är det som driver dig framåt och du uppskattar möjligheten att själv planera ditt arbetssätt utifrån uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas på dina sociala kompetenser då vi söker efter en person som skickligt skapar långsiktiga relationer med flertalet olika aktörer. Det är viktigt att du har ett genuint tekniskt intresse och en fallenhet för att sätta dig in i ny teknik, vilket är en självklarhet för att på ett framgångsrikt och förtroendeingivande sätt kunna sälja in Unifauns system.

Meriterande om du sedan tidigare har kunskap om Unifauns produktsortiment. B-körkort är ett krav då din arbetsplats sträcker sig över hela Storstockholmsområdet.

Utbildning

• Gymnasium (gymnasium) och flytande svenska och engelska, ett tredje språk är en bonus samt alla akademiska examina).

Personlighet

• Driven, högenergisk personlighet

• Självstarter som kan planera och genomföra aktiviteter

• Bra kommunikatör skriftligt och muntligt personligen samt via telefon- och videomöten

• Känsla för detaljer

• Serviceorienterad med en passion för kunder

Välkommen att söka!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg.
Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor på viktor.hernborg@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Unifaun är den ledande leverantören av TA-system i norra Europa. Med innovativa och högkvalitativa molnbaserade Delivery Management-system förenklar och förbättrar vi vardagen för transportköpare såväl som för transportörer. Lösningarna används i över 76 länder och varje dag skickas över 800 000 försändelser av 100 000 olika företag genom våra system. Unifaun har 210 anställda i Sverige och Europa.

Unifaun har i cirka 20 års tid arbetat med att skapa mer värde för våra kunder, inte enbart ett mervärde. Vår plattform hanterar dagligen enorma mängder data och ungefär en miljon transaktioner vilket ställer höga krav på våra system.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan