Distriktssäljare Stockholm/Norrland

Stockholm

Tillhör du den skara som ibland funderar på varför man behöver flashiga titlar för något som egentligen är vad det är? De kan kalla det vad de vill; men du är den som får företagen och näringslivet att snurra, den som är träffar kunder, den som säkerställer att businessen rullar in. Den som ser till att det finns cashflow, du som är ambassadör för varumärket mot marknaden. Du är det finaste man kan vara. Du är ju säljare! Vi är därför stolta att meddela att vi söker en riktigt vass säljare (och inget annat!), som ska vara ute på fältet och riva upp damm och som älskar det där adrenalinpåslaget när du får ”Ok, vi kör!” på din offert.

Som säljare hos oss på PcP Sverige får du en riktigt rolig utmaning att sätta tänderna i! Ditt uppdrag blir nämligen att etablera oss på riktigt i Stockholm, Mälardalen och Norrland. Du kommer att fokusera på att sälja våra byggställningsprodukter mot byggbranschen, med fokus på nya kunder och prospects. Det innebär att du med obotlig energi besöker ställningsentreprenörer, uthyrare och byggherrar och säkerställer att PcP är det självklara valet!

Du utgår från hemkontor i Stockholm med nära omnejd (Mälardalen och Norrland är inte aktuella bostadsorter då de flesta kunderna finns i Stockholm) men reser mer än gärna i jobbet. Uppskattade antal resdagar med övernattning är ca 20-30 dagar per år.

Vi erbjuder

  • En central roll för vår fortsatta tillväxt i ett expansivt tillväxtföretag där dina resultat uppmärksammas och syns
  • Magiskt team. Kompetenta, härliga, glada, ambitiösa kollegor även om ni inte utgår från samma ort 🙂
  • Möjligheten att få fokusera på det du älskar: vara ute och träffa prestigelösa och relationsorienterade kunder inom din favoritbransch – bygg!
  • Chansen att få vara med att påverka. Hos oss blir du ingen kugge i ett stort maskineri. Du blir en nyckelperson! Det innebär också att du gillar att kavla upp ärmarna, men det är väl det du går igång på?

Om dig

Du är den där säljaren som blir rastlös av att sitta på hemmakontoret. Självklart planerar du din tid och gör din administration – CRM har du för länge sedan insett är ett grymt bra säljstöd när man har ett så stort säljdistrikt som du har. Det är dock i mötet med kunden som dina ögon gnistrar till och när du får känslan av att skapa en ”win-win” situation för båda parter, ja, då är lyckan gjord! Du har en karismatisk personlighet med ett skratt som smittar, kanske hörs det ända ner till vårt huvudkontor i Göteborg?

Vidare ser vi gärna att du har:

  • Erfarenhet från B2B försäljning i byggbranschen med ett proven track record av lyckosam nykundsförsäljning.
  • Grundläggande byggteknisk kunskap – du behöver förstå hur våra produkter fungerar i kundens vardag
  • En professionell och förtroendeingivande framtoning, kommentar överflödig
  • Stark egen drivkraft och initiativförmåga

Får du nästan samma adrenalinpåslag nu som när du får ”Ok, vi kör” på din offert? Då säger vi, ”Ok, vi kör – in med din ansökan nu!”

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att slå Kristin en signal eller skicka ett text på 076-000 18 89 eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

PcP är känt som ett modernt och banbrytande industriföretag specialiserat på konstruktion och tillverkning av gallerdurk, lättdurk, samt steg, för golv, trappor, gångbanor, balkonger, plattformar och mycket mer. Sortimentet omfattar produkter från högspecialiserade värmesköldar för flamtorn på olje- och gasplattformar, till ventilationsgaller och utsmyckningen av fasader och entréer. PcP har tillverkning i Danmark, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien, samt säljbolag i Belgien, Sverige och Norge.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan