Rekrytering – Malmö

SalesOnly i Malmö startade 2012 och vi är för närvarande 3 specialister med målet att växa inom kort. Genom forskning kring försäljning via vår partner Prosales fyller vi konstant på med kunskap för att fortsätta vara relevanta och kunna vara Trusted Adviser till våra kunder.

SalesOnly är ett specialistrekryteringsbolag som finns för att transformera, utveckla och förstärka försäljningsorganisationer och förverkliga den egna individens dröm om att nå sin fulla potential. Vi är en grupp engagerade människor där samtliga har en bakgrund inom försäljning i olika nivåer och är specialister inom sina branscher.

Vi löser allt från konsultrekryteringar till komplexa rekryteringar med specialiserade försäljningsroller. Här kan du se de roller vi arbetar med!
Utifrån ett helhetsperspektiv utvecklar vi tillsammans med våra kunder & partners framtidens säljorganisationer.

Vi kallar det Future of Sales.

SalesOnly startades 2010 och är en del i Wise Group AB. Vi verkar inom branscher så som IT & Telekom, FMCG/Horeca, Industri & Bygg, Logistik, Bank & Finans, Medical samt Media & Startup. Läs mer om de branscher vi arbetar i här!

SAGT OM OSS

Vi är stolta över våra samarbeten med fantastiska kunder och över våra gedigna relationer med kandidater.

SalesOnly har lyckats identifiera och attrahera de bästa kandidaterna för vår verksamhet och våra behov. Detta gör att vi kan fortsätta växa framgångsrikt med fler nöjda medarbetare. SalesOnly är inte bara en leverantör utan en engagerad partner som lyckats överträffa våra förväntningar flera gånger.

Sabrina Mecan
Esri Sverige AB

Vi valde SalesOnly baserat på ett helhetsperspektiv. SalesOnly arbetar effektivt, är snabbfotade i sin kommunikation och de håller uppsatt tidplan. De arbetar med relevanta verktyg för att säkerställa kvalitet i sina uppdrag. I våra rekryteringar värdesätter vi ett högt engagemang, kontinuerlig feedback och uppdatering om hur rekryteringsprocessen går, vilket vi får av SalesOnly.

Per Lindh
Rettig Sverige

Att få tag på de vassaste och starkaste säljarna är oerhört viktigt för oss som företag och detta har SalesOnly verkligen levererat. De förstår oss som företag och våra behov samtidigt som de har god affärsförståelse och vet vad som krävs i dagens affärsklimat. Under 2017 har SalesOnly hjälpt oss med över 20 rekryteringar och vi kunde inte vara nöjdare. Rekryteringsprocesserna har varit både snabba och smidiga och kandidaterna har varit precis rätt för oss. SalesOnly är grymma helt enkelt!

Niclas Gustafsson
Stanley Security

SalesOnly har varit mycket professionella och omhändertagande i processen med Tarkett. De är genuint intresserade, proffsiga, tillgängliga och lätta att ha att göra med. En fullträff helt enkelt!

Christina Sundelin
Tarkett

Med empati, förståelse och kunskap om säljbranschen tar SalesOnly hand om kandidater på ett otroligt professionellt och förtroendeingivande sett. De vet vad som krävs för att lyckas i en roll som säljare, detta baserat på egna erfarenheter av framgångsrik försäljning.

Magnus Falck
Ambassadör

Jag upplever stöttning och kontinuerlig uppföljning gentemot mig som sökande under hela processen. Det har känts tryggt att söka nytt jobb via SalesOnly, just av den enkla anledning att det är av största vikt att ha kontakt med ett seriöst företag som ser möjligheterna till utveckling i sitt nästa steg i karriären.

Rebecca Lipschutz
Rekryterad via SalesOnly

Kontaktpersoner

Theresia Årestad

Senior Rekryteringskonsult
+46 (0)76 620 29 28

Shahnoza Ibragimova

Regionchef
+46 (0)76 000 18 10

Felicia Seevaratnam

Rekryterare
+46 (0)76 307 72 51