Hej! Hittade du inte annonsen du söker?

Tack för att du sökt en av våra tjänster! Kom du inte direkt till annonsen du söker? Ta kontakt med en av våra Rekryteringskonsulter eller titta gärna igenom vår andra lediga tjänster här nedan.

Du kan också alltid skicka oss en spontanansökan så vi har dina uppgifter inför kommande roliga uppdrag!

Klicka här för att se alla lediga tjänster just nu!

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS? RING +46 (0)8-515 145 00

Välkommen att kontakta oss för att utforska nya möjligheter just för dig!

POPULÄRA UPPDRAG

Vi söker både dig som arbetar som säljare idag, är försäljningschef eller så är du helt ny inom försäljning – vi har uppdrag på alla nivåer. Låt jakten på ditt nästa steg starta redan idag.

Säljande Projektledare

Nu förstärker Skandinaviens största leverantör av tryckavloppssystem sin säljorganisation med en Säljande projektledare till distriktet Stockholm/Mellansverige. Som Säljande Projektledare på Skandinavisk Kommunalteknik har du uppgiften att utveckla affären och..

Läs mer

Key Account Manager

På mindre än fem år har vår kund (hädanefter benämnt som Företaget) installerat sin egendesignade teknik och sina produkter i fler än 50 länder, över alla kontinenter och hunnit..

Läs mer

Account Manager region SYD – Säljare av medicinska lösningar & sårvård

Motiveras du av att bidra till att livet blir bättre för miljontals människor; vårdpersonal och deras patienter? Mölnlycke Health Care är en världsledande leverantör av medicinska lösningar – avancerad sårvård..

Läs mer