SalesOnly matchar de bästa säljarna med de bästa arbetsgivarna. Vi lever och andas försäljning varje dag, året om.

Försäljning är en av de svåraste nischerna inom rekrytering – och samtidigt helt avgörande för att bygga lyckade företag. SalesOnlys framgångar bygger på djup affärsförståelse och Nordens största kandidatnätverk inom försäljning.

Vårt uppdrag är att matcha de bästa säljarna med de bästa arbetsgivarna. För båda parter handlar det om att inleda en värdefull, och gärna långsiktig relation. Utmaningarna är många och därför ser vi till att alla våra medarbetare har egen erfarenhet av försäljning. Vi är rådgivande affärskvinnor och -män med stort yrkeskunnande och en gedigen affärsförståelse.

Affärsförståelse

Eftersom vi har den förståelsen kan vi hitta, utveckla och behålla de bästa kandidaterna i en ständig strävan att öka våra kunders lönsamhet. Och vi hjälper samtidigt kandidaterna att navigera på en arbetsmarknad i snabb förändring.

80% återkommer

Sedan starten har vi gjort 1750 rekryteringar till 500 nordiska företag och 80% av våra kunder återkommer. Det är det bästa kvittot vi kan få på kvaliteten i det vi levererar. Arbetet vi har lagt ner på att bygga upp SalesOnly har gett utdelning. Framför allt för våra kunder och kandidater!

Rekrytering och utveckling

Under åren vi också växt in i en allt mer konsulterande roll där vi hjälper företag att utveckla sina säljorganisationer. Ett exempel är vårt uppdrag för HP där vi rekryterade 10 personer till en helt ny säljorganisation.

30 medarbetare i tre länder

Vi startade 2010 med fyra anställda. Under 2014 växte vi med 33% och tillväxten bara fortsätter. Idag är vi 30 personer i Sverige, Danmark och Finland som lever och andas försäljning varje dag, året om på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors. Vi är en del av den expansiva HR-koncernen Wise Group och är partner med ProSales som bedriver forskning inom försäljning och affärer.

Vill du anställa? Kontakta oss här.

Hårt jobb

2010

Företaget startar i augusti med fyra medarbetare på kontoret i Stockholm tillsammans med övriga Wise Group.

Passion

2011

Vi växer från fyra till 16 anställda i Stockholm och öppnade verksamheten i Göteborg och Malmö.

Glädje

2012

Nu består SalesOnly-teamet av 23 personer och växer med 69%. Vi blir ”Årets tillväxtbolag” i Wise Group AB.

Kunskap

2013

Kontoret i Köpenhamn öppnas. Kompetensutveckling står i fokus och vi släpps allt mer in i en konsulterande roll för våra kunder.

Kvalitet

2014

Tillväxten är 33% och vi blir återigen Årets tillväxtbolag.

Mod

2015

Vi medverkar på vår partner ProSales årliga säljkonferens tillsammans med vår kund HP, Hewlett Packard.

Kompetens

2016

Kontoret i Helsingfors öppnas. Tillväxten fortsätter och vi är nu 30 medarbetare i tre länder.