Teknisk säljare

Bakom vår framgångssaga ligger innovationer och våra medarbetare. Därför kan vi nu erbjuda dig möjligheten till ett spännande och utmanande säljjobb där du genom dina idéer och din kreativitet får möjligheten till att påverka och utveckla! 

Carrier AB är världsledande inom tillverkning av energieffektiva luftkonditioneringssystem och ingår i United Technologies Corporation (UTC). Vår historia började 1902, när Willis Carrier lyckades kontrollera inomhusmiljön genom modern luftkonditionering och idag är vi världsledande inom värme-, luftkonditionering- och kyllösningar. 

Vi expanderar och söker nu en Teknisk säljare med stort intresse och känsla för att göra affärer och bygga relationer med nya och befintliga kunder. Din huvuduppgift är att sälja in Carriers kylsystem, värmepumpar samt mindre kylmaskiner till såväl nya som befintliga kunde. Dina kunder består av kyl-, ventilations- och energiföretag, konsulter och installatörer. Du är självgående och uthållig i din försäljning samtidigt som du värdesätter starka relationer ute hos kund.

Som Teknisk säljare kommer ingår du i vårt säljteam bestående av kompetenta och trevliga kollegor med stort kvalitetstänk och personligt engagemang. Du utgår hemifrån och rapporterar till försäljningschef som sitter i huvudkontoret i Göteborg. Då du har Sverige som ansvarsområde ser vi gärna att du har möjlighet att resa i tjänsten.

VI ERBJUDER: 

 • En gedigen introduktion, produkt- och konceptutbildning
 • En roll där din insats är viktig för vår fortsatta utveckling, av dina kunder och regionen
 • Möjligheten att representera ett globalt, proaktivt bolag med gedigen branschkunskap
 • Glada och trevliga arbetskamrater, specialiserade inom sina olika områden

OM DIG/VI SÖKER DIG SOM: 

 • Du är en stark relationsbyggare och är van att skapa, utveckla och bibehålla relationer
 • Är van att hålla en hög aktivitetsnivå – du bryr dig om att dina kunder får rätt service
 • Erfarenhet från/förståelse för branschen eller närliggande är meriterande
 • Är energisk och har ett eget driv, du vill göra ett riktigt jobb
 • Är kreativ, ser möjligheter och bidrar till lagandan
 • Som vill vara med och utveckla oss, vår service och våra kunder
 • Innehar B-körkort

BRINNER DU FÖR SAMMA VÄRDERINGAR SOM VI?

Innovation, affärsmannaskap och en engagerad service- och kundvård i allt vi gör, bidrar till kvalitet, goda affärsresultat och den viktiga utvecklingen av både våra medarbetare och kunder.

KÄNNER DU DIG REDO FÖR NÄSTA STEG, BERÄTTAR VI GÄRNA MER

Vi ser fram emot att höra från dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helen på tel: +46 (0) 723 02 82 51 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

 [Sökord: ”teknisk säljare”, ”technical sales”, kylteknik, kyltekniker, ”Carrier AB”, carrier, servicesäljare, säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”, salesonly, säljjobb, ”säljjobb i Göteborg”, säljtjänster, ”säljtjänster i Göteborg”, ”ledig säljjobb”, ”tekniska försäljningsjobb”, ”tekniska säljroller”, ”lediga säljtjänster”]

Kontaktperson

Helen Rubin

Rekryteringskonsult
Göteborg
0723028251