Försäljningschef – Digitala tjänster, Stockholm

Parjett är full service provider inom fysiska och digitala kommunikationslösningar. Vi är en väletablerad verksamhet med en unik och modern produktionsmiljö och vår produktportfölj innehåller naturligtvis också e-tjänster som e-fakturor, e-arkiv, e-post, SMS, digitala brevlådor och vi tar därmed ansvaret för kundens hela kommunikation. 

Det började som en dans…

Året var 1906 och Sydsvenska Biljettryckeriet gjorde sin debut i tryckbranschen med så kallade dansbanebiljetter. En sinnrik liten papperslapp som blev en braksuccé och första steget på en lång och framgångsrik resa. 

Parajett har sedan dess fortsatt att tidigt anamma ny teknik och erbjuder marknaden nya lösningar. För Parajett är det självklart att leda utvecklingen av smartare IT-lösningar för att kunna erbjuda  effektivare kommunikation åt sina kunder och som i ett led av ytterligare tillväxt söker vi nu en ytterst affärsmässig, självgående och ”digital” försäljningschef.

Det blir ditt ansvar att bearbeta och förmedla Parajetts tjänsteutbud mot primärt nya kunder av ekopost och andra digitala tjänster. Även marknadsföring, strategiarbete och ansvar för kampanjer omfattas inom uppdraget för denna nyskapade tjänst där du med fördel utgår ifrån Stockholm med omnejd. Tjänsten rapporterar till Sälj & Marknadschefen.

Du som söker:

  • har sannolikt ett antal års arbetslivserfarenhet från försäljning, mot B2B, av tekniska lösningar eller tjänster såsom CRM, affärssystem eller liknande.
  • har en utsökt känsla för hur bedriva professionellt kundbemötande och genuin känsla för service.
  • har en gedigen affärsmässig höjd,  analytisk ådra samt ett stort och självklart kvalitetsfokus
  • har ett stort affärsmannaskap
  • behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • innehar B-körkort

Du är en kreativ, självgående, social och prestigelös person som uppskattar ett omväxlande arbete och som inte räds nya utmaningar. Du är synlig i organisationen, din insats spelar stor roll för företaget och du får vara med på en spännande resa!

Vi erbjuder:

  • Ny och viktig tjänst för bolagets vidareutveckling inom digital kommunikation med en bred och attraktiv produktportfölj
  • Ett öppet arbetsklimat med snabba beslutsvägar, duktiga och högt kompetenta kollegor
  • En tjänst med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling
  • Förmånliga villkor

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza, på tel: 0760-00 18 10 eller via mail: shahnoza.ibragimova@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

På Parajett löser vi våra kunders kommunikationsbehov i såväl tryckt som digital form. Alla beståndsdelar som ingår i modern kommunikation hanterar vi inom de egna väggarna. Parajett är både det moderna IT-företaget och det erfarna grafiska företaget som har funnits sedan 1906.Nyskapande, kvalitet och engagemang utgör grunden för vår kreativitet för att ständigt hitta nya lösningar. Huvudkontoret med produktionsanläggning är beläget i Landskrona och vi finns representerade med egna kontor i Stockholm och med produktion i Oslo.

Kontaktperson

Shahnoza Ibragimova

Rekryteringskonsult
Stockholm
0760001810