Säljansvarig Byggmaterialindustrin

Stockholm, Stockholm

Att jobba på Prognoscentret som Säljansvarig för strategiska beslutsstöd till Byggmaterialindustrin innebär att jobba med branschens viktigaste frågeställningar! I rollen som Säljansvarig erbjuds du ett utmanande arbete tillsammans med kompetenta kollegor med höga ambitioner. Vi är inne i en expansiv fas med starkt tillväxtfokus, genom att vi breddar en redan gedigen kundportfölj. Som säljansvarig kommer du att bearbeta och utveckla affärer med främst nya kunder inom producent- och handelsled; ledande producenter av byggmaterial, grossister och återförsäljare.  

Vi består av ett passionerat team som brinner för att ge kunderna de rätta svaren på deras viktigaste frågeställningar. Våra kunder vill exempelvis ha svar på; vilka segment kommer ha den starkaste efterfrågan? Hur stor är marknaden i olika butikers upptagningsområden? Hur nöjda är slutkunden med produkterna?

I ditt arbete kommer du att ha ett tätt samarbete med våra erfarna analytiker. Du skapar kontaktytor och driver försäljningsprocessen till avslut. Ditt ansvar kommer även innefatta kundvård och det finns stora möjligheter att utvecklas vidare i vår innovativa miljö.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder inom byggmaterialindustrin. Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger säljprocessen. Du vill vara en del av ett gäng men många olika kompetenser. Vi söker dig som har rätt vilja att alltid bidra till utveckling – för dina kunders, dina kollegors och för din egen räkning skull. 

VI ERBJUDER:

  • En stark och tight företagskultur
  • En gedigen utbildning i våra tjänstekoncept
  • Fräscha och centrala lokaler i Stockholm
  • Frihet under ansvar
  • En nyckelroll i en säljorganisation under uppbyggnad
  • Möjligheter till delägarskap på sikt

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har dokumenterad erfarenhet av tjänsteförsäljning inom b2b
  • Är initiativrik och självgående
  • Är en stark relationsbyggare både internt och externt
  • Ödmjuk och prestigelös

Vill du vara med på denna resa i ett växande bolag med kompetenta medarbetare och spännande produkter så hör av dig nu! 

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult André Chocron. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta André, på telefonnummer: 0760-442625 alternativt andre.chocron@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

 Prognoscentret är en ledande aktör när det gäller marknadsanalyser och beslutsstöd till den nordiska bygg- och fastighetsbranschen. Vi har utvecklat en mycket spännande tjänsteportfölj och har idag majoriteten av marknadens ledande aktörer som kunder. Kunderna återfinns på högsta ledningsnivå inom såväl producent- som entreprenadled men även inom fastighet, handel, bank och den offentliga sektorn

Sökord: Fastigheter, bygg, mäklare, fastighetsmäklare, account manager, säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”


André Chocron

Rekryteringskonsult
+46 (0)760 44 26 25