Business Development Manager

Stockholm, Stockholm

Business Development Manager till Systemtext AB

Vill du vara med på en spännande resa i ett bolag som växer i snabb takt med spännande produkter? Brinner du för försäljning, att skapa kundnytta och utveckla nya affärsmöjligheter?
Då kan Systemtext vara rätt för dig!

Lyft blicken och titta dig omkring! Var du än befinner dig så kommer du onekligen se Systemtext överallt utan att ens veta om det! Systemtext är visionärer på skyltar och dekor för en kvalitativ visuell kommunikation av budskap och varumärken och kan skryta med en imponerande kundportfölj.

Systemtext söker nu en kreativ, nyfiken och strukturerad Business Development Manager med ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga och stärka relationer som ska ta oss till nästa nivå.
Du kommer att bli en nyckelperson i organisationen med stort ansvar för att ta bolaget i rätt riktning tillsammans med försäljningschefen. Du kommer att bygga och utveckla långsiktiga affärsrelationer genom ett konsultativt försäljningsarbete. 

Du spenderar mycket tid ute hos kund, men med vårt kontor vid Telefonplan som bas där du har support av mycket kompetenta kollegor. Du har individuellt budgetansvar och ansvarar för att ha upparbetad pipeline fylld med korta och långsiktiga affärsmöjligheter. 

Att vara Business Development Manager på Systemtext innebär att du får möjlighet att jobba med några av de mest välkända företagen på den nordiska marknaden samtidigt som du har ansvar för att strategiskt bredda och fördjupa vår närvaro i nya branscher.

Vi tror att du är:

  •    Driven och resultatinriktad person som har lätt för att skapa och bibehålla relationer
  •    Självgående med ett naturligt sinne för att förstå vilka aktiviteter som ger mest effektivitet
  •    Älskar försäljning med tidigare vana av att driva större förhandlingar
  •    Kreativ initiativtagare, en riktig ”doer”
  •    Arbetat med B2B försäljning i minst 2–3 år, och gärna med erfarenhet av projektledning
  •    Strukturerad och organiserad

VI ERBJUDER:

Vi kan erbjuda ett spännande och kreativt arbete med inslag av projektledning och problemlösning.Du får representera en etablerad och välkänd aktör på marknaden.

Till ditt stöd har du ett team med lång erfarenhet och kunskap inom skyltlösningar. Du kommer att få en viktig roll hos oss och vara en nyckelperson för företagets tillväxt med full support av dina kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Johnny Björklund. Önskas ytterligare information når du Johnny på 0760001807 I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Systemtext är en helhetsleverantör av skylt-och dekorlösningar, som erbjuder allt från design, produktion och montage till service och underhåll. Vi har en egen produktion i Malmö, egna montörer som utgår från våra lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt ett omfattande montagenätverk som täcker in hela Norden och Norra Europa. Systemtext är ett företag i tillväxt som redan har samarbete med flera stora kunder, men vi breddar ständigt vår kundbas och söker alltid nya spännande affärsmöjligheter i nya branscher. Systemtext har kontroll på hela tillverkningsprocessen vilket garanterar säkra leveranser, korta ledtider, hög kvalitet och konkurrenskraftiga erbjudanden.

Sökord: projektledning, försäljning, sälj, KAM, AM, säljare, account manager, key account manager, sales manager, projektledare


Johnny Björklund

Rekryteringskonsult
+46 (0)76-000 18 07