Teknisk och operativ säljare – Sverige

Karlstad, Göteborg

Spännande utvecklingsroll med stor potential.

ASTON SWEDEN AB levererar professionella lösningar för infästning till verksamheter inom bygg och industri. Våra uppdrag är spännande och krävande, oftast projektorienterat. Vår strävan är att alltid utveckla unika produkter och lösningar för våra kunder. Vårt mål är att vara den mest innovativa partnern inom området, och vi tror att dynamik och engagemang i kombination med professionalism är vägen till goda resultat och nöjda kunder. 

Om jobbet:

Nu expanderar vi försäljningen vidare – vi söker en operativ säljare som brinner för proaktiv, teknisk försäljning hos bygg- och industrikunder. Vi söker dig som vill skapa värde och tillväxt genom personlig försäljning.  

Du besöker existerande och nya kunder och bygger din försäljning med personlighet och engagemang, teknisk förståelse och praktisk problemlösning. Du är en initiativrik självstartare som kan och kommer att leda vägen och du trivs bäst ute hos kund på samtliga nivåer, där du driver hela försäljningsprocessen från start till mål.

Utvecklingsmöjligheter – bygga ditt eget säljteam
Du är ambitiös och vill vara den som driver ytterligare tillväxt genom att bygga ett säljteam på sikt med flera, duktiga, operativa säljare i Sverige. Detta gör du genom att först ”visa vägen” själv, och därefter gradvis bygga och leda ditt eget säljteam, inom specifika segment eller specifika geografiska områden. 

Till vardags får du försäljnings- och produktsupport genom ASTON SWEDEN AB i Karlskoga, men du blir också en del av vårt internationella säljteam med huvudkontor i Danmark. 

Detta ger fina möjligheter att hämta inspiration, sparring och feedback så att din säljinsats och personliga utveckling blir framgångsrik.

Troligen bor du i västra Sverige med en viss närhet till ASTON SWEDEN AB i Karlskoga. Du kan även utgå från andra delar av landet. Det är viktigt att du snabbt och enkelt kan ta dig till kunder och partners. 

Vi söker dig som:

  • Har jobbat med något komplexare B2B-försäljning i 3-5 år inom teknik / industri / bygg / konstruktion / säkerhet eller liknande. Gärna mot Contractors / Entreprenörer /Underentreprenörer / Industri eller liknande med dokumenterat goda resultat.
  • Gillar / är van att resa och tar stort ansvar, du ser gärna lösningar där andra ser problem.
  • Eventuellt har tidigare erfarenhet av att driva ett säljteam, alternativt är det ditt nästa steg i karriären framöver. Viktigast är att du trivs med och är operativ inom försäljningen ute hos kund.
  • Är kreativ, driftig och förtroendeingivande med en teknisk utbildning och/eller teknisk erfarenhet.
  • Är pragmatisk och ”hands on”. Du får saker gjorda och har förmåga att utveckla möjligheter till affärer.
  • Du är systematisk och samarbetar gärna på olika nivåer både internt och externt. 

Energi, drivkraft, affärsorientering, lust och beslutsamhet har företräde framför specifika utbildnings- och erfarenhetskrav. 

Vi erbjuder:

  • Att representera ett starkt varumärke, en internationell koncern med helhetslösningar för olika miljöer.
  • Kunniga, professionella kollegor med ett brett tekniskt grundstöd.
  • För rätt kandidat finns möjlighet för både professionell och personlig karriärutveckling.
  • Du får en spännande och utmanande roll i ett innovativt och visionärt, tekniskt tillväxtföretag med huvudkontor i Danmark och flera utländska dotterbolag. Vi arbetar effektivt och strävar alltid efter att nå resultat genom hårt och engagerat arbete där dynamik, högt tempo och ”fighting spirit” är en del av vår vardag.

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Eirik Dybendal. För eventuella frågor kan du smsa / ringa Eirik på 0765-259033.

Varmt välkommen med din ansökan!

ASTON Sweden AB är en ledande tillverkare av specialskruv till byggindustrin.
ASTON står för hög produktkvalité och kostnadseffektiva lösningar för kunden.ASTONs mål är att alltid vara bäst i de kunskapsområden man går in i – och dessutom att fortsätta utveckla nya och intressanta projekt.

Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager, AM, ”key account manager, KAM, b2b, sales, ”sales only”, 


Eirik Dybendal

Rekryteringskonsult
+46 (0)76-525 90 33